Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,714
Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Her yıl gittiğimiz Emirgan Parkı'nın tüm güzelliğini yeniden sizlerin gözleriyle görmek, bize harika bir anımsama ve nostalji yaşattı. :smiley:

Etiketler

Çöl Kartalı' Alıntı:
Her yıl gittiğimiz Emirgan Parkı'nın tüm güzelliğini yeniden sizlerin gözleriyle görmek, bize harika bir anımsama ve nostalji yaşattı. :smiley:
Bu sene lale zamanı yine bir etkinlik yaparız umarım.
Birlikte daha keyifli olacaktır. :smiley:

Emirgan Parkı'nda Erguvan renkli otobüslerin hizmete girmesi nedeniyle yapılan açılış töreninde İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikteydik :smiley: Bu görseller de bizden olsun Ferhat bey :smiley:

Emirgan Parkı.JPG

Emirgan Park? (2).JPG

EMİRGAN etkinliği pragramlayan dostlar,gün itibarı ile parklardaki lalelerin durumu (Yıldız parkı)

YILDIZ pARKI 017.JPG

YILDIZ pARKI 012.JPG

YILDIZ pARKI 018.JPG

YILDIZ pARKI 016.JPG

YILDIZ pARKI 015.JPG

fsirin' Alıntı:
Teşekkürler Enverdede. :smiley:
Bu sene erken açmışlar. Bu hafta sonu 31 martta bakılabilir. :smiley:
Ferhat ,bu gün sahil yolundan Tuzlaya kadar gittim,Emirganı aratmayacak güzellikte idi refüj ve park alanlarındaki laleler ve peyzaj :smiley:

ömer bey

perşembe akşamı tuzla idrice kültür merkezinde Türk sanat müziği konseri var. 20,00 de Fatma Sinem Genç in. oraya gidelim diye düşünüyoruz .

uygunsanız sizde gelin . giderkende sahilden gider bakarız

dağ çiçeği' Alıntı:
ömer bey

perşembe akşamı tuzla idrice kültür merkezinde Türk sanat müziği konseri var. 20,00 de Fatma Sinem Genç in. oraya gidelim diye düşünüyoruz .

uygunsanız sizde gelin . giderkende sahilden gider bakarız
Nermin hanım,bu mesajı ben üstüme aldım(Ömer-Enver benzerliğinden) :D.Öncelikle her seferinde bu panodan yaptığınız nazik davetler için size teşekkürlerimizi iletmek isterim.Tuzla davetine gelince,eşim başarılı bir kalp ameliyatı geçiren yakınına refakat hizmeti verdiğinden,nöbeti o güne rastlarmı bilemiyoruz,zira spontane gelişiyor.Katılabilmek en azından sizlerle bir arada olabilmek adına bile güzel olur.Gelemezsek şimdiden iyi dinletiler.

Emirgan gezisi planlayan arkadaşlar,açılış tarihi 7/ Nisan/2013 olarak verilmiş.Laleler'in açması ve çalışmalar ona göre planlanmış Haberiniz ola....

enverdede' Alıntı:
Emirgan gezisi planlayan arkadaşlar,açılış tarihi 7/ Nisan/2013 olarak verilmiş.Laleler'in açması ve çalışmalar ona göre planlanmış Haberiniz ola....
O tarihte de gezenbilir gezisi var. :-\
31 Mart ve 14 Nisan denenebilir. ::smiley:

enver bey merhaba

evet sizin adınız yerine ömer bey yazmışım. anlayışınız için teşekkür ederim. hasta yakınınızda inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. bizde uygun olduğunda sizlerle vakit geçirmeyi arzu ederiz . yolunuz düşerse maltepe de işyerimizede bekleriz :smiley:

Ynt: Lale Zamanı Kısa Bir Emirgan Gezisi.

Sanırım bu hafta sonu lale festivali varmış (geçenlerde tv de görmüştüm)

Ynt: Lale Zamanı Kısa Bir Emirgan Gezisi.

Geçen cumartesi başladı. :smiley:

Pazar sabah denedik ama parka giremedik. Kahvaltılık malzemeleri de Küheylan'a yükleyip gittik. Sabah saat 8:45'de sahilden parka ayrılan yola gelince, giriş kuyruğuna takıldık. Ben dönelim geç kaldık dedim ama kabin amirim deneyelim dedi. Bize 2 araç kala kapıları kapadılar. İçeride yer açılınca alacaklarmış. Bu sefer dönüp Maltepe sahilinde kahvaltımızı yaptık.

Emirgan için bu dönem saat 8'de parkın kapısında hazır olmak lazım. :eek:
İspark, festival boyunca 2 saate kadar 10TL, 4 saate kadar 20TL, ve günboyu 40TL ücret alyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri