Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,426

mustafayetim

Evim Arkamda Dünya Önümde
Yer
Adapazarı
Bu yılki tatilinde Türkiye yi gezen Hüseyin Şahin[Akdeniz 45]Abimiz sağolsun gezi rotasına bizleri de dahil edip Adapazarında bir gün konakladı.
Cumartesi saat bir gibi şehir merkezine geldi.Telefonlaşıp yerini öğrendikten sonra eşi ile birlikte muayenehanemize getirdim.Karavanını emniyetli bir şekilde iş yerimizin hemen yanındaki otoparka yerleştirdik.Kısa bir tanışma dinlenme ve hoş sohbetten sonra öğlen yemeğinde kendilerine Adapazarı'nın Islama köftesini ve kaymaklı kabak tatlısını ikram ettik.

Etiketler
Ynt: Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı

Yemek ve muhabbetten sonra ben son hastalarımı bitirmek üzere muaynehaneme döndüm.Eşimin hastası olmadığı için bu arada Hüseyin Abi ve eşine kısa bir şehir ve Sapanca gölü turu attırdı.

Sapanca turu sonrası tekrar iş yerine geri dönüp park yerinden Hüseyin Abinin karavanını alıp konaklamak için Poyrazlara bahçeye gittik.Kayınpeder ve kayınvalide de tanışmak ve akşam yemeği için köye geldiler.

Bu sefer akşam yemeği öncesi kısa bir Poyrazlar turu yaptık.Hüseyin Abiye kamp yaptığımız yerleri gösterdim.Tesadüf seyyah54 ile karşılaştık.Karavanın ilk misafirleri biz olduk.

Gezinti sonrası akşam yemeğini yiyip çay içip sohbete koyulduk....

Kahvaltı sonrasında çay faslı ve Hüseyin Abileri yolcu ettik...

Hüseyin Abiyi Adapazarı otoyol gişelerine kadar yolcu ettik.Güle güle Hüseyin Abi bizleri çok mutlu ettin yine bekleriz hayırlı yolculuklar.....

Forumların en güzel tarafı bu olsa gerek, benzer hobilere sahip kişilerin karşılıklı tanışmadan sanal alemde dostluklar kurması ve bu dostlukların karşılıklı tanışmaya dönüşmesi.
Gerçek bir gezgin olan Hüseyin Bey ile de bu sanal tanışıklığın gerçeğe dönüşmesinin çok keyifli olduğu anlaşılıyor.
Kendisini Antalya'da da misafir etmek için sabısızlanırken Türkiye'ye tekrar hoşgeldin diyoruz.

Cok güzel bir Misafirlik,Teknigin bu tarafi güzel hic birbirini tanimayan Insanlar bir biriyle Arkadas oluyorlar ve bir yerlerde karsilasa biliyorsunuz ve güzel Dostluk basliyor. :smiley:
Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

Ercan Bey yolunuz buralara düşer ise sizleride bekliyoruz.İsviçre'ye selamlar.

Merhaba mustafa bey,Teklif icin tesekkürler nasip diyelim.Isvicreye gelirseniz sizide bekleriz. :smiley:

Hüseyin bey ile poyrazlarda karşılaşacağım aklıma gelmezdi.Buna vesile olan Mustafa beyede teşekkür ederim.Gezenbilir kocaman bir aile ve o ailenin bir ferdi olmaktanda çok mutluyum.

Hüseyin abi ve eşine tekrar teşekkür ederiz ziyaretleri için .Ayrıca karavanseverlerden kimin yolu düşerse buralara her zaman bekleriz .Ben de kalan bir kaç kareyi eklemek istiyorum .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR