Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 Elinize Emeginize sağlık... takip :D

2. zirvelerin sesi

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model geçen haftalarda İzmir lada bayisi olan Server otoyu aramıştım.. 2013 modelleri 36 bin TL gibi rakama satmışlar... 2014 ler haziran başında gelecek dedi.. ABS- Hava yastıgı vs konusunda bilgim yok..
  3. zirvelerin sesi

lada alirken nelere bakilmali ?

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? konuyu baştan itibaren okuyordum.. ve.. '' ya bu adam kafayı yemiş '' dedim ;D bu arabadan sonra Niva ya binseysiniz 10 saniyede inerdiniz emin olun !!! Nivayı kötülemiyorum.. tam bir arazi arabası.. ama asfaltta gitmezzzzz.... Niva binek...

4. zirvelerin sesi

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim kesinlikle katılıyorum.. üstteki yazılarıma biraz latife katmak istemiştim.. Niva mı sattığım vatandaş hayatında hiç Niva ya binmemiş birisi idi.. beni günlerce tel de aramıştı.. o vatandaşın yaşadıgı şok hala gözlerimin önünde.. Niva ile Türkiye yi...
  5. zirvelerin sesi

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Arkadaşım.. Nivanız kaç model.. biraz bilgi verirmisin.. temiz se satarken haber etmeyi unutma...bellimi olur.. ben alırım belki...

6. zirvelerin sesi

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim bana kalsa hiç düşünmem alırım.. ama daha önce hiç Niva ya binmemiş birisini de bilgilendirmek gerekir.. sizin Niva tecrübeniz olmadığını farzederek yazıyorum.. 1- Niva aslında Rusların deyimiyle Traktör dür.. 2- Hiç Niva bilmeyen kullanmayan birisinin bu...

7. zirvelerin sesi

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Arkadaşım.. binek arabam haricinde hobi aracı olarak bir lada Niva almıştım... biraz tecrübeli sayılırım.. sana naçizane tavsiyem , tek araç olacak ise kesinlikle alma.. senede 30 bin seni bitirir.. hadi benzin paran var diyelim.. Niva asfaltta saç baş...
  8. zirvelerin sesi

Digital Şehir Rehberleri

Ynt: Digital Şehir Rehberleri ilginç bilgiler.. Teşekkürler..
  9. zirvelerin sesi

Motor Heyecanı Tekrar Sardı

Ynt: Motor Heyecanı Tekrar Sardı yazınızı ilgi ile okudum.. teşekkür ederim , en azından bana ışık oldunuz.. yaşım 43.. Motor ehliyeti almakla birlikte motor tecrübem sıfır.. bisiklette iyiyim :)) sanırım benimde ilk etapta işi bilen bir ehliyet kursundan ders almam gerekecek.. motor...

10. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Teşekkür ederim.. Google earth dan baktım.. gitmek istediğim her yere en fazla 3 km gibi.. bunu düşüneceğim..

11. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu :) yav farkındayım.. beni konfetiler ile karşılayacaklar biliyorum.. utandırmayın beni.. iş durumu nedeni ile 1 hafta ertelemek zorunda kaldım.. epey bilgi topladım sayenizde.. Teşekkürler Ankara gurubu..
  12. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ankara gurubu.. yine ben.. Gençlik parkı açık otoparkına arabamı bıraksam.. gezmek istedigim yakın yerleri taksi ile gezsem nasıl olur ??

13. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi haftaya Ailecek bir Ankara gezi planım var.. izin durumlarım şimdilik çıkmaza girdi... İzmirden gece 03 de yala çıkış.. Sivrihisar Muhteşem dinlenme tesislerinde güzel bir kahvaltı.. ilk Durak Anıtkabir.. Rahmi koç Müzesi ve Anadolu medeniyetleri...
  14. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu verdiğiniz bilgiler epey işime yarayacak çok teşekkür ediyorum.. Teşekkür ederim.. :)
  15. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Arkadaşım öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.. ilk cevabınızda otopark olmadığından emin olarak yazdığınız için ben o bilgiyi paylaşmıştım.. verdiğim rahatsızlık için tekrar özür dilerim..

16. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu o zaman bu bilgi yanlışmı ? Ön kapıdan yürüyerek girdiğinizde: giriş kapısından, Aslanlı yol başlangıcına kadar, 600 metrelik bir yolu yürümek gerekiyor. Aracınız ile gelirseniz: kapıda, araç ruhsatı ve kişisel kimlik belgesi bırakıldıktan sonra, hemen yan...
  17. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi Birgi sezonu yaklaşıyor.. Mayıs gibi giderseniz Sabah erken gidin.. güzel bir kahvaltı yapın.. Birgi güzel yer.. oradan Gölcük e çıkın.. göl kenarında çay muhakkak içilecek..
  18. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu AŞTİ den Ankaray .. biraz açarmısınız ? AŞTİ sanırım metro.. ilk metroya binerken muhakkak otoparkı vardır.. AŞTİ ile anıtkabir e gidilmesi gibi bir şeymi..

19. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu yanıtınız için teşekkür ederim.. yaklaşık bir haftadır iyice araştırmaya başladım , anıtkabir içinde otopark olmadıgını ilk defa sizden duydum.. eminmisiniz ?? Google earth dan bakınca epey bir otopark gözüküyor , hatta girişte ruhsat ve kimlik bırakırsanız...
  20. zirvelerin sesi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ankara ahalisi selamlar.. bir şey soracağım.. Ailem ile İzmirden gelip Anıtkabir'i görmek istiyorum.. Anıtkabir'in otoparkı varmış..Anıtkabir'den sonra Eski Meclis ve Kurtuluş savaşı müzesini görmek istiyoruz.. arabayı nereye parkedebilirim.. cevaplarsanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri