Motor Heyecanı Tekrar Sardı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beaconsfield Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,088

Etiketler
Ynt: Motor Heyecanı Tekrar Sardı

beaconsfield' Alıntı:
Döndüm, dolaştım, düşündüm, taşındım ve araştırdım nihayet motosiklet camiasına adımımı attım. ;D

Başlangıç olarak Villa Levent Sürücü Kursundan Güvenli Sürüş Eğitimi aldım. Eğitimenim Galip TOZ, sabırla ve özveriyle, profesyonel bir sürüş eğitimi verdi. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Benim gibi yeni başlayanlara yola çıkmadan önce eğitim almalarını tavsiye ediyorum. Yaklaşık bir haftadır İstanbul caddelerinde çoğunlukla orta şeritte, bazen sol şeritte seyrediyorum. ;D

Allah kaza bela vermesin diyorum.

İşte motosikletim, 2011 Honda XL 700.

yazınızı ilgi ile okudum.. teşekkür ederim , en azından bana ışık oldunuz.. yaşım 43.. Motor ehliyeti almakla birlikte motor tecrübem sıfır.. bisiklette iyiyim :smiley:) sanırım benimde ilk etapta işi bilen bir ehliyet kursundan ders almam gerekecek.. motor olarak enduro tarzı düşünüyorum.. evimin arka tarafı Orman.. niyetim sırt çantamı ve fotoğraf makinamı alıp dağlara çıkıp fotoğraf çekmek.. belki bir kaç sene sonra sizin gibi bir motor düşünebilirim.. bilmiyorum..

ilk etapta sıfır düşünüyorum.. basit bir http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&cl=cross ..

bir türlü cesaret edemedim.. nasıl olur ?

Ynt: Motor Heyecanı Tekrar Sardı

zirvelerin sesi' Alıntı:
yazınızı ilgi ile okudum.. teşekkür ederim , en azından bana ışık oldunuz.. yaşım 43.. Motor ehliyeti almakla birlikte motor tecrübem sıfır.. bisiklette iyiyim :smiley:) sanırım benimde ilk etapta işi bilen bir ehliyet kursundan ders almam gerekecek.. motor olarak enduro tarzı düşünüyorum.. evimin arka tarafı Orman.. niyetim sırt çantamı ve fotoğraf makinamı alıp dağlara çıkıp fotoğraf çekmek.. belki bir kaç sene sonra sizin gibi bir motor düşünebilirim.. bilmiyorum..

ilk etapta sıfır düşünüyorum.. basit bir http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&cl=cross ..

bir türlü cesaret edemedim.. nasıl olur ?

Öncelikle Herkeze merhabalar.
Motorun her türlüsü Muhteşemdir.
Ama nacizane tavsiyem başlangıç motoru olsada Japon bir modeli seçmeniz olur YBR yada CBF modelleri hem size motor hakkında güvenli bir sürüş verir hemde öğrenme sürecinizde büyük motorlara yakın bir hava estirir tabi tercih sizin.

Saygılarımla.....

Ben Bir CBF 150 birde VF750 Sahibiyim..
CBF hiç bir şeye değiştirmem..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR