Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

konu hortlatmak olacqak galiba.. Küba Black cat.. Başlangıç için aldım.. şimdilik sorun yok

2. zirvelerin sesi

Motorunuz Nedir?

Daha önce tanışma kısmına yazmıştım.. burayada birşeyler karalayayım maksat muhabbet olsun..ilk motorum Kuba Black Cat .. 150 cc.. sonbahar gibi 250 Honda Kros düşünüyorum.. bakalım nasip..
  3. zirvelerin sesi

Yaz Bakımlarında Öncelikle Yapılması Gerekenlerden Fren Hidrolik Yağı Kontrolü Ve Değişimi

Cevap için teşekkür ederim.. Motoru şu anda branda ile kapatmış durumdayım.. ilk kullanımda kontrol edeceğim..

4. zirvelerin sesi

Yaz Bakımlarında Öncelikle Yapılması Gerekenlerden Fren Hidrolik Yağı Kontrolü Ve Değişimi

Selamlar.. Motorda yeniyim.. Bugün biraz arazi asfalt karışımı gezdim eve geldiğimde ön tekerdeki bu hortumun yerinden çıktığını gördüm... yerine taktım.. bu nedir ? Hidrolik hortumu ise hidrolik boşalmışmıdır ? yok tel ise sanırım kopmuş..
  5. zirvelerin sesi

Motorunuz Nedir?

Teşekkür ederim.. aslında sormak istedigim bir kaç konu var.. mesela geçen gün Kick start yapayım dedim olmadı.. ayak bilegimi zedeliyordum.. birde lastiklerim yuanxing diye çinli bir şey sanırım.. arazide sıkıntı olmadı ama çakıllı zeminde arkayı biraz gezdiriyor.. aynı sıkıntıyı asphalt...

6. zirvelerin sesi

Motorunuz Nedir?

Teşekkür ederim.. bu arada Motorumun markasını yazmamışım :)) Başlangıç için sıfır olsun dedim.. ucuz çinli olsun dedim.. Küba Black Cat 150 cc biraz tecrübe edineyim Asfalt için 250 cc bir motor alabilirim.. Naked ike chopper arasında kararsızım.. zaman gösterecek..

7. zirvelerin sesi

Motorunuz Nedir?

Motor sevdası uzun yıllar önce başladı.. aralarda bu forumlarda dolanırdım.. Ehliyet almıştım ama sağlık sebepleri ile 10 yıla yakın bir zaman ne yazıkki gerçekleşmeyen bir sevda olarak kaldı.. ilk motorum.. Hafta sonları piknik tadında dolanmaları severim.. yada mesaim bittiğinde 1-2 saat...
  8. zirvelerin sesi

-hayat Gezince Güzel- 15-

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- çok güzel fotolar.. Özellikle Dağ.. Su Pınarları..
  9. zirvelerin sesi

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- benim çekmiş olduğum bir Foto ya çok benzettim :)

10. zirvelerin sesi

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- yeni Motorunuz Hayırlı olsun.. Leylek Fotosunu çektiğiniz yer neresi acaba ? Hisarönü Kaplıcaları tarafı olabilirmi ?

11. zirvelerin sesi

İzmir-akhisar-sındırgı-hisaralan-demirci-armutlu-salihli-izmir 2015

tekrar yazmak çok uzun olacak... Bloğumdan okuyabilirsiniz.. Yolunuz her daim açık olsun.. http://verbavolantscriptamanent71.blogspot.com.tr/2015/07/2015-ramazan-bayram-izmir-akhisar-sndrg.html
  12. zirvelerin sesi

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland çok geç gördügüm bir gezi paylaşımı .. iş çıkışı Bira eşliginde baştan başlamak gerek :o

13. zirvelerin sesi

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Motor alasım geldi valla :)
  14. zirvelerin sesi

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Kardeş n ne yapmışsın a ::) Maşallah... Eline sağlık.
  15. zirvelerin sesi

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Selamlar.. Mitsubishi ilgi ile takip ettigim bir marka, Japonları bu konuda takdir etmişimdir.. bende Suzuki SX4 2011 AT var.. çok memnunum şükür.. Önümüzdeki günlerde hafta sonları kullanmak için Niva düşünüyorum . ( daha once...

16. zirvelerin sesi

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya ilginiz için Teşekkür ediyorum , İşlerim nedeni ile Kurs olayını şu an aklımdan çıkardım.. zaten Hobi amaçlı olacağı için ayda bir defa en fazla 10-20 atış yapma imkanım anca olacak , belki oda olmayacak..onuda sakin bir dağ başında yapacağım için...
  17. zirvelerin sesi

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Öncelikle teşekür ederim.. Aynen dediklerinize katılıyorum , bugün evde denemek için bir kaç defa yay'ı gerdim , geçen atış yaptıgım yay 50 LB idi , onda zorlanmamıştım sanırım bana gelen yay 60 LB lerde olabilir , gererken biraz zorlandım ...
  18. zirvelerin sesi

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya biraz araştırma sonucu bir anda şu linkteki yay ı sipariş verdim.. http://turkish.alibaba.com/product-gs/camo-color-bow-and-archery-for-hunting-crossfit-equipment-1674972719.html gerçi ben yurtdışından degil Bursa dan bir av bayisinden aldım...

19. zirvelerin sesi

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya epeydir Okçuluğa merak sarmıştım , kursuna gitmek istedim iş durumlarım müsait olmadı . Makaralı yay ı olan bir arkadaşımdan biraz ders aldım , onun Makaralı yay ile atış yaptım , göründügü kadar kolay olmayan ama zevkli bir uğraş , Önümüzdeki ay...
  20. zirvelerin sesi

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Hayırlısı olsun.. nasıl gidiyor durumlar :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri