Zafer bey,bende cb 125 i kullanmaya başlayalı 2000 km oldu.Aynı soruları bende sordum ama kullandıkça cevap almama gerek kalmadı cevaplarını kendim buldum.Motorsiklet aldıktan sonra gözünüz devamlı başka motorlarda oluyor elinizdeki yeterli gelmiyor.CB 125E 200-300 km lik günlük menzillerde her türlü yol şartlarında yeterli,ben eşimle dere tepe bayır gezdim,artçı rahatsızlık hakkında olumsuz bir görüş bildirmedi.Şehir içinde de çok güzel ama uzun menzillerde yetersiz son süratte az olduğu için yorucu olacağı kanaatindeyim.Sizin kullanım amacınıza yeterli ise fiyat-kalite güzel alacağınız ikinci el Hondada.Bende motorum yeni olmasına rağmen ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum.sizde ilerisini düşünüyorsanız 250 cc ve üzerlerine bakın derim tabiki Honda-Yamaha-Suzuki olmak şartı ile.İlanlarda gördüm SUZUKİ nin 250 lilik İNGzagi modeli var yeni çıkmış fiyatı da 10000 tl. motor görünüş olarak çok güzel,bi araştırın derim.Yamahanın 250 lik scootoruda var ben inceledim oda çok güzel 11000 tl gibi.Dediğim gibi her şey bütçe ve tarz meselesi ama bilindik markalardan şaşmamak lazım kesinlikle japon olmalı derim,sıfır çin alacağıma 2.el japon daha uygun olur düşüncesindeyim.