Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Sonuç olarak Cumartesi günü Mavişime bindim ve İzmir'e döndüm. Çok güzel bir geziyi daha geride bıraktım. Mavişimle tamamen özgürce ve solo gezmeye devam edeceğim. Bu gezim 725 KM yaptım 80 liralık benzin aldım hala depoda kalan benzin var. Mavişim az yakıyor...
Motorsikletimle solo ve özgür geziyorum. Kimseden bir şey beklediğim ve kimseye minnet ettiğim yok hayatımda. Ben özgür bir kampçı gezginim arkadaşlar.... Özgürlüğümü motorumla solo doyasıya yaşıyorum.
Bu hafta kamplı özgür solo gezi rotamda Kuşadası ve Bafa kapıkırı var. Bursaya gitmek için iptal ettiğim bu rotayı yapacağım haftasonu. Bafa Kapıkırı Ege'de görülmesi gereken güzel bir rota...
Bugun de sevgi dolu emek dolu sabir dolu bir calisma gununun ardindan 802 egekent aktarma otobusu ile küçük şirin tam bana göre olan evceğizime döndüm. Gunun geri kalanında dinleneceğim.
Bu haftasonu Bursa daydim eski arkadaslarimi gordum cok guzel bir motorsikletli surus gerceklestirdim. Onumuzdeki haftasonu belki canakkalede motorsiklet festivalinde belki de kusadasinda solo ozgur kampimda olacagim henuz karar vermedim kararimi cuma gunu motorumun ustunde verecegim. Ben ozgur bir solo gezginim ve hayatimda kimselere muhtac olmamayi ilke edinmis birisiyim. Bu nedenle bol bol cikip motorsikletimle solo geziyor kamplara ve etkinliklere motorsikletimle solo olarak katiliyorum.