Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 97 frontera 2.2 benzin-lpg Aracım bir kaç gündür zor çalışmaya başladı tam çalışır gibi yapıyor ama ateşleme karışıyormuş gibi yapıp(pat,küt sesler çıkarıyor) çalışmıyor;3-5 denemeden sonra çalışıyor, bir fikri,önerisi olan varsa...

2. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezerken bilen ve doğanın bize en güzel armağan olduğunun farkında olan arkadaşlar hoşgeldiniz.
  3. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Uzak dur benden der gibi bir hali var ,,,,,,sanki

4. Dalgacı

Navitech yazılım

Henüz bir hafta önce almış olduğum ömür boyu ücretsiz güncellemeli NAV-pxt 306f cihazın yazılımı yanlışlıkla silindi ,merkez servisi tekrar yazılım yüklemek için 120 tl istedi;bu normalmidir?? Daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaş varsa ve bilgi verirse sevinirim. Ücretini ödemiş...
  5. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hüseyin usta senin dükkanda görmüştün ,,,,,97 A kasa 2.2 4 kapı lpg li Tabii bunuda yakıtı alıp yol yaptıktan (90-110 km-hız) sonra tekrar fullemek sureti ile ölçtüm.İnsan memur olunca mecburen hesap etmek zorunda :)

6. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler yaklaşık bir hafta önce 2500 km yol yaptım, benim frontera en fazla 28,5 kuruş yaktı ortalama,tabii kullanımda önemli.

7. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Güzel resimler,,youtube da videolar da mevcut
  8. Dalgacı

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap Bir ara bir ingiliz sitesinde ücretli verildiğini okumuştum.
  9. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkes için ,sağlıklı,hayırlı,uğurlu ve huzurlu bir yeni yıl dilerim

10. Dalgacı

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Hayırlı olsun,kazası belasız gezmeler dilerim :)

11. Dalgacı

Frontera Cam Rüzgarlığı

Ynt: Frontera Cam Rüzgarlığı şu anda hatırlamıyorum ama,, bol çeşidi bulunan bir aksesuarcıya uğrarsanız yardımcı olur mutlaka. :) :)
  12. Dalgacı

Frontera Cam Rüzgarlığı

Ynt: Frontera Cam Rüzgarlığı Cam rüzgarlığı gerçekten kullanışlı oluyor ben bulunduğum yerde bulamadığım için uyabilecek başka bir rüzgarlık taktırdım.

13. Dalgacı

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Eğer ustan iyi bir usta ve sana yardımcı olmaya çalışırsa gerçekten çok sorun değil,ama her şey usta ve parçayı uygun bulabilmekte bitiyor. alırsan hayırlı olsun,pişman olacağını zannetmiyorum fiyatta biraz daha pazarlık yaparsan...
  14. Dalgacı

Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk.

Ynt: Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk. Bende de 97 2.2 A- kasa var ve tüplü 238.000 km de,, yağ yakma sorunu var ama tüplü olmasına bağlıyorum 2000 km de yarım litre yağ eksiltiyor,belki başka bir sorunda olabilir şimdilik yağı koyup biniyorum.
  15. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevimli ve cana yakın sitemize hoş geldiniz,iyi paylaşımlar.

16. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İslam aleminin her gününün bayram gibi geçmesi dileğiyle,mübarek kurban bayramnızı tebrik eder,Yüce yaratıcıdan sağlık ve huzurla tekrarlarına kavuşturmasını niyaz ederim.
  17. Dalgacı

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında Gaz filtresini yeni değiştirdim. Bir ara şehir dışında ucuz gazın cazibesine kapılıp bir depo almıştım o da olabilir diye düşünüyorum,bir depo da iyi bir gaz alıp deneyeceğim.
  18. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

19. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz;;;herkese iyi,güzel ve faydalı paylaşımlar dilerim
  20. Dalgacı

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında dah önce yazdığım gibi rölanti düzenleyici sorunlu rölantiyi yükseltip düşürüyor,benzini de genelde iki çeyreğin altına düşürmüyorum ara sıra benzinle de kullanıyorum,oksijen sensöründe olabilir sorun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri