renklibulut
Hayvanlar, Sanat, Araba ve Tasavvuf
Selam arkadaşlar. Çok uzun süredir Fronteraları inceleyip duruyorum ve sonunda eskide olsa bir jip imin olmasına karar verdim. Araştırdığım araçlarına rasında en temizini bu gün OPEL yetkili satıcısında ekspertiz yaptırdım sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin...
Araç ; Opel Frontera 1995 model 2.0 Benzin/ İtalyan LPG takılmış. 160bin orjinal kilometresinde
Araçta dıştan yapılan muayenede anormal bir kusr bulunmadı. Parça değişeni yok. Çürük çizik yok. stoplanması çatlağından başka, bir de sunroof tamir edimiş su kaçırabilir dendi.
1- Aracın rolantisinde oynama varmış
2 - üst kapak contası yağ kaçırıyor.
3- direksiyon ve yedek su deposu hortumları yağ kaçırıyormuş.
4- Kartel contası yağ kaçırıyor
5 - Ön ve arka amortüsörler yağ kaçırıyor.
6- arka fren merkezi yağ kaçırıyor.
7- aracın şaftında boşluk varmış
8 - aracın difrensiyelinde yağ kaçakları var.
Aracın bütün problemi bunlar. Bunun dışında başka sorunu yok. İnanın bende bu işlerden pek anlamadığım için kala kaldım.
Ustaya" sen bu arabayı alırmıydın?" dedim. Adam alırdım bu arızalar çok da elzem değil. Bence değerlendirin dedi ama... İşin gerçeği gözüm korktu her yerinden yağ kaçırıyor okuduğum kadarıyla.
Yazan fiyatı 13500 tl bu araba bu kadar eder mi? Elbette pazarlık edeceğim. Zaten adamda konuşuruz dedi.
Bana bir akıl verin lütfen ne dersiniz ne yapayım bu arızalar çok mu korkunç şeyler çok mu para tutar. Frontera ya resmen aşık oldum jip gibi jip işte )))
İlgilenen herkese gönülden teşekkürler
Araç ; Opel Frontera 1995 model 2.0 Benzin/ İtalyan LPG takılmış. 160bin orjinal kilometresinde
Araçta dıştan yapılan muayenede anormal bir kusr bulunmadı. Parça değişeni yok. Çürük çizik yok. stoplanması çatlağından başka, bir de sunroof tamir edimiş su kaçırabilir dendi.
1- Aracın rolantisinde oynama varmış
2 - üst kapak contası yağ kaçırıyor.
3- direksiyon ve yedek su deposu hortumları yağ kaçırıyormuş.
4- Kartel contası yağ kaçırıyor
5 - Ön ve arka amortüsörler yağ kaçırıyor.
6- arka fren merkezi yağ kaçırıyor.
7- aracın şaftında boşluk varmış
8 - aracın difrensiyelinde yağ kaçakları var.
Aracın bütün problemi bunlar. Bunun dışında başka sorunu yok. İnanın bende bu işlerden pek anlamadığım için kala kaldım.
Ustaya" sen bu arabayı alırmıydın?" dedim. Adam alırdım bu arızalar çok da elzem değil. Bence değerlendirin dedi ama... İşin gerçeği gözüm korktu her yerinden yağ kaçırıyor okuduğum kadarıyla.
Yazan fiyatı 13500 tl bu araba bu kadar eder mi? Elbette pazarlık edeceğim. Zaten adamda konuşuruz dedi.
Bana bir akıl verin lütfen ne dersiniz ne yapayım bu arızalar çok mu korkunç şeyler çok mu para tutar. Frontera ya resmen aşık oldum jip gibi jip işte )))
İlgilenen herkese gönülden teşekkürler