Arama sonuçlarınız

1. buruc

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

Yeni aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ben de aracımı oflazlar dan 2. el olarak aldım. Pazarlık yaparak anlaştık ve Mersinden Sivasa giderek aldım geldim. Bu arabayı almadan önce çok araç inceledim aradım sordum ve en son oflazlarda Dursun beyle anlaşarak 2009...

2. buruc

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Selam. Anlatım ve fotolar çok güzel. Tek başınıza olmak biraz tehlikeli ve sıkıcı olmuştur, tebrik ederim. Güzel yerler arabayla ve ailemle bende bu yerlere gitmeyi düşünüyorum. Üniversite yıllarında Ankaralı arkadaşımla bizde İzmir...
  3. buruc

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

Ynt: Husky yada Ferrino Çadır Önerisi Teşekkürler.

4. buruc

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım Allah kısmet ederse buraları görmek istiyorum. Yani doğu karadeniz. Mersinden çıkacağım. Kayseri Sivas Malatya Erzincan Erzurum Artvin Doğu karadeniz kıyıları ve yaylaları . Dönüş yolu Samsundan en kısa Mersine ulaşmak. Forumdan buralara...
  5. buruc

Ynt: Husky yada Ferrino Çadır Önerisi Çadır bu gün elime geçti. Tabiki kullanma şansım yok. İş-güç . Sadece evin içinde kabaca kurdum. Extrem bir çadır olmadığını biliyorum. Yağmurdan , rüzgardan ,yeri geldiğinde güneşten kısacası birazcık güvenle...

6. buruc

Ynt: Husky yada Ferrino Çadır Önerisi Ben husky bird aldım 4 mevsim 3 kişilik . Daha elime geçmedi kargoda , merakla bekliyorum.

7. buruc

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Maşaallah Allah kaza bela vermesin, araç güzel olmuş. Bizim enişte de hilux aldı. Birşey alırken çok inceler ve araştırır. Herhalde profosör olduğundan. Emekli olunca böyle bir araç lazım olcak diye aldı. Onun arac 4*2 sadece arka diferansiyel...
  8. buruc

Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot

Ynt: Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot Alacak olan arkadaşlar ben de aynısını 2 senedir kullanıyorum. Sadece bağcıkları ve burun kısmındaki koruma yıprandı. Halen kullanmaktayım. Çok rahat ve kaliteli bir ürün. Lafuma şiddetle tavsiye edebilirim. Bende ki 40 numara büyük gelmese bunuda...
  9. buruc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam adım Murat. Doğayı ve gezmeyi seven ama vakit ve nakit bulamayan, 39 yaşında, evli, şimdilik bir çocuklu Mersin' de yaşayan, tarımla geçinen , üniversite okumuş aile babasıyım. Doğa , sporun birçok dalı, macera, ve motorsiklet ilgi alanlarım. Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri