karadeniz gezimiz için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duymet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,627

duymet

Yeni Üye
herkeze ii geziler şimdiden 2012 karadeniz gezimiz için planlar yapmaya başladık afyondan yola çıkarak karadenizin doğusunu, yaylalarını gezmek istiyoruz süremiz 15-20 gün bu konudaki deneyimlerini gezilecek görülecek konaklanacak yerlerle ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Etiketler
Ynt: karadeniz gezimiz için yardım

gezi ile ilgili detay yazarsanız daha rahat yardımcı olurum
kaç kişisiniz cocuk varmı konaklama nasıl olacak aracınız nedir
karadeniz genelde doga manzalı olsada tarihi yerlerde coktur

2009 senesinde yaptığımız gezinin detayları aşağıdaki linkte, yardımcı olur inşallah.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36639.msg365383#msg365383

Kenan YAMA

gezimiz 4 kişilik çocuk yok arabamız normal binek hyundai konaklama için nerde yer bulabilirsek orada kalmayı düşünüyoruz otel motel pansiyon tarzı
rotamız kastamonudan ineboluya ve sonrada sahildendoğu karadenize kadar ilerlemek yardım ederseniz sevinirim

samsundan sonrası icin yaylalar olabilir ama hepsi birbirine benzedigi icin bir yada iki yayla secebilirsiniz benin tavsiyem fatsayı gectikden sonra bolaban yolunun gidip medreseönünde uzunsaclının yerinde kahvaltı yapın cay icin türünün tek örnegidir ordu da mutlaka kaleye telefirikle cıkın akcaabatda cemil ustadan köfte yiyin trabzon boztepe cay icin sümela manastırına gidin uzungölde bir akşam kalın rize kalesine cıkın fırtına vadisini görün tarihi kemer köprüleri aydere zil kalesine cıkın tabi vaktiniz varsa kackarlarda zirve yapın 2-3 gün sürer rehber eşliginde yürümek istemezseniz kimlikle batuma gecin tabi artvin karagöl ve mahaceli unutmayın

akhan3461' Alıntı:
samsundan sonrası icin yaylalar olabilir ama hepsi birbirine benzedigi icin bir yada iki yayla secebilirsiniz benin tavsiyem fatsayı gectikden sonra bolaban yolunun gidip medreseönünde uzunsaclının yerinde kahvaltı yapın cay icin türünün tek örnegidir ordu da mutlaka kaleye telefirikle cıkın akcaabatda cemil ustadan köfte yiyin trabzon boztepe cay icin sümela manastırına gidin uzungölde bir akşam kalın rize kalesine cıkın fırtına vadisini görün tarihi kemer köprüleri aydere zil kalesine cıkın tabi vaktiniz varsa kackarlarda zirve yapın 2-3 gün sürer rehber eşliginde yürümek istemezseniz kimlikle batuma gecin tabi artvin karagöl ve mahaceli unutmayın
Allah kısmet ederse buraları görmek istiyorum. Yani doğu karadeniz. Mersinden çıkacağım. Kayseri Sivas Malatya Erzincan Erzurum Artvin Doğu karadeniz kıyıları ve yaylaları . Dönüş yolu Samsundan en kısa Mersine ulaşmak. Forumdan buralara yapılan geziler ve önerileri takipteyim. Ramazan bayramından sonra düşünüyorum. Kesinleşmiş bir tarih yok. Arabam Kango , 5 yaşında tek çocuk ailemle yapacağım. Konaklama genelde çadır olacak. Değerli bilgilerinize açığım. Buralara yapılacak arabalı guruplara uyarsa katılabilirim.

dönüş yolunda tokat turhal ballıca mağrası ile amasyayada uğrama niyetindeyim oralara kadar gidip hattuşaş'a uğramassak ayıp olur diye düşünüyorum ama rota çokmu uzar ve karmaşık olur arkadaşlar

duymet' Alıntı:
dönüş yolunda tokat turhal ballıca mağrası ile amasyayada uğrama niyetindeyim oralara kadar gidip hattuşaş'a uğramassak ayıp olur diye düşünüyorum ama rota çokmu uzar ve karmaşık olur arkadaşlar

bence cok uzamaz donusu trabzondan gumushane erzıncan erba nıksar yanı dere yolundan gelırsınız dahada guzel olur..

rizede savarona diye bir et lokantası var... çok güzel sac kavurma yapıyor. bulunduğu yer rizenin tepesi. rizeye tepeden bakarken yemeğinizi yiyebiliyorsunuz... ayrıca ziraate gideceğim diyince insanlar tarif ediyor. ziraat denilen yer çay işletmelerinin araştırma bahçesi... orada dinlenebilir taze çay satın alabilir ve bahçeyi dolaşabilirsiniz. rize kalesinin manzarası da mükemmel... kaledede kafeterya var.. bizim yaptığımız gezide fotoğraflar mevcut...

önerileriniz için çok teşekür eder devamını dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR