Arama sonuçlarınız

1. OR

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? En kısa sürede orman müdürlüğüne uğramam gerekir sanırım. Bilgi için teşekkürler.

2. OR

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Tüm arkadaşların bayramını kutlar kazasız ve alçısız nice bayramlar dilerim ;D Orhan
  3. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Arif Bey Teşekkür ederim. Bu vesile ile Ramazan bayramınız kutlu olsun. Orhan

4. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Erdem Bey ve Serkan Bey İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bu vesile ile bayramınız kutlu olsun. Haklısınız Artvin yerinde duruyor ama ben yerimde duramadım ;). Sağlık olsun diyelim. Orhan
  5. OR

Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ?

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Sanırım ben bunlara kıyamazdım. Ama yanımda taşımak çok hoşuma giderdi herhalde.

6. OR

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Bunlar kullanmak için mi yoksa kolleksiyonluk mu?

7. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Mert Bey İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bu konuda tamamen aynı düşünüyoruz. Öğrenme eğrisinin daha çok başındayım ve öğrendikçe daha çok yurtiçine yöneliyorum. Bu arada "Kiği" denen bir ilçe var, orayla bir ilginiz var mı? Orhan
  8. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Uzun bir süredir ben ve eşim 15 günlük bir Artvin gezisi için hazırlıklar yapıyorduk. Bu konuyu da zaten bu amaçla açmış ve sizlerden çok yararlı bilgiler edinmiştim. Malzeme arayışı, öğrenme süreci, alışverişler, siparişler, alternatif arayışlar...
  9. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Merhaba Mert Bey Bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi fiyat farkı abartılı olmayan ürünleri zaten yurtiçinden temin ediyorum. Bırakın %50'yi toplam alışveriş listemin %75 fazlasına bile olsa buradan alıyorum. Ama daha ötesini tolere...

10. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Teşekkürler Eylem Bey Bunun yanında bir de "Victorinox Swiss Army Champion Plus" adlı çakıyı aldım. İnce işlerde bunu daha kaba işlerde Gerber'i kullanmayı düşünerek almıştım. İkisini de tamamen Amazon daki kullanıcı yorumlarına...

11. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Merhaba Eylem Bey Bıçaklar konusunda epey bir yazı ve önerilerinizi okudum. Anladığım kadaruyla bu işi seviyorsunuz. Ben "Gerber LMF II Infantry" adlı bıçağı aldım. Bu bıçak hakkında bir bilginiz var mı? Teşekkürler Orhan
  12. OR

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) Biraz geç oldu ama MUTLULUKLAR dilerim.

13. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Bugün ikinci siparişim elime geçti. Artık bu yolun güvenli olduğuna kesinlikle ikna oldum diyebilirim. Aldığınız ürünlerin kargo, gümrük dahil evinize teslim bedeli = orjinal sipariş bedeliniz + ~%50 şeklinde hesaplayabilirsiniz. Bu...
  14. OR

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Bıçak, balta vs bilimum kesici, yırtıcı ve delici aletlerden hiç anlamam ama ben bile bu markayı çok duydum. Yani Ka-Bar denilen marka bence bu konuya teğet geçen benim gibi kişiler dahil çoğu kişi tarafından iyi biliniyordur diye düşünüyorum. Zaten tüm dünya...
  15. OR

Google Map: Türkiye Topo Haritası

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Kaan Bey, Anladığım kadarı ile Google map daha doğru. Diğer haritadaki durum bir hata mı yoksa bu tür haritaların bilmediğim bir özelliği mi var. Örneğin Cycle Map'te görünen yer derinlik olabilir mi? Yani bir anlamda "Z" ekseni gibi düşünebilirmiyiz? Bu...

16. OR

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? ...Bizim paramızla yat turlarına cıkan, camlıcada vıllalarda oturanlar... Buna daha çok şey eklenebilir... Ama burda kalsın.
  17. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Malesef kmz dosyasını ekleyemiyorum, çünkü sistem izin vermiyor. Başka bir yolu var mı bilmiyorum. Ama aşağıdaki koordinatları GE'de ararsanız tam bahsettiğim çukurun ortasına gidersiniz. Open Cycle Map'te buranın yüksekliği 2700 metre gibi (eş yükselti...
  18. OR

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Tuğrul bey, Ben de çok dalmışım anlamalıydım aslında. Neyse yine de sabırla açıkladığınız için teşekkürler :) Orhan

19. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Google Earth ile baktığımda orada böyle bir oluşum yok gibi. Sanırım Open Cycle haritasından kaynaklanıyor.
  20. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası 39° 42.24' 44° 16.72' 44° 18.45' 39° 40.57' Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR