Arama sonuçlarınız

1. C

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Çardak Büfe - Etiler, Levent tarafından gelirken Bebek yokuşunu geçtikten hemen sonra sağdadır. Yarım ekmek dönerin fiyatı biraz pahalıdır en son 20TL idi sanırım 200g+ et koyar genelde. Bu fiyatlarına rağmen öğlen 12:00-12:30 gibi giderseniz yaklaşık 30 dakika...

2. C

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum Merhaba Mert Bey, siz daha önce Maslak Sanayide bir ustaya gidiyordunuz ve yanlış hatırlamıyorsam pek memnun olmamıştınız, artık bu arkadaşa mı giyorsunuz? Şu anda araba kullanacak durumda malesef değilim , kullanabildiğim anda gideceğim uzak değil bana da. Ünal...
  3. C

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum Teşekkürler Burak Bey, evde yatarak yapabildiğim kadarıyla usta araştırmasına devam ediyorum. Topkapı da bir usta buldum, araba kullanabildiğimde ilk fırsatta gideceğim. Bu sırada belki sizin siparişiniz gelir ve bende sizin tecrübenizden faydalanmış olurum :)...

4. C

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Master Servis te Nisan ayında yaptırdıklarım : El freni balatası parçalanmış, değiştirildi Polen filtresi değişti Bir bijon değişti 560TL %10 indirimli olarak fatura ödedim. Araç : GC 2006 3.0CRD Limited
  5. C

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum Merhaba Burak Bey, Ben henüz arabaya herhangi bir işlem yaptıramadım, yaklaşık 1 ay daha arabayı fazla kullanabileceğimi zannetmiyorum, çünkü oturamıyorum :) Benim bir sorunumda sanırım ayna-mahruti ile ilgili çünkü hafif bir uğuldama yapıyordu, vincenzo88...

6. C

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum Teşekkürler, Benim aracım WK Kasa 2006 model, söylediklerinizden yola çıkarak sanırım hiç riske girmeyerek yeni bir arka şaft siparişi vereceğim. İstanbul'da bir de iyi bir usta bulabilirsem, gezenbilir de araştırdığımda bir kaç usta belirlemiştim (hatta bir ustayı...

7. C

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum Merhaba Burak ve Mert Bey, bu işlem sorunlarınızı çözdümü acaba? Benim WK aracımda da arka şaftta bir problem var, yenisi 630€ civarında dediler. Mesajlarınızı okuyunca yaptırdıysanız tecrübelerinizi ve sonucunu paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
  8. C

GC 2006 WK CRD 3.0 Tekerlek(ler) kitlenmesi

Ynt: GC 2006 WK CRD 3.0 Tekerlek(ler) kitlenmesi Şu anda servisteyim, sorun el freni balatasının parçalanmasından kaynaklıymış. Saygılar.
  9. C

Ynt: GC 2006 WK CRD 3.0 Tekerlek(ler) kitlenmesi Merhaba, Bugün gidemedim, yarın gideceğim, telefonla görüştüğümde onlarda balata-fren ile ilgili bir sorun olabileceğini belirttiler. Teşekkürler.

10. C

Merhaba, Bugün trafikte giderken, kalkış için gaza hafifçe bastığımda arabanın yerinden kalkmadığını farkettim, sonra tekrar biraz daha sert bastığımda sol tekerleğin kitlendiği farkettim. Arabayı durdurup, tekrar çalıştırıp, denedim sonuç aynıydı. Geri vitese aldıktan sonra haraket etti, D ye...

11. C

Grand Cherokee 2006 ve Navigasyon

Ynt: Grand Cherokee 2006 ve Navigasyon Merhaba, Aynı konu olduğu için tekrar bir başlık açmak istemedim, acaba bu durumda bir gelişme var mı? Yoksa bu araçlarda hala navigasyon (Türkiye haritası) kullanılamıyor mu? Saygılar Cihan
  12. C

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Sorunlu olan motor CRD mi TD mi ? Bu konuda yorum yapabilir misiniz? Benim forumda okuduğum kadarıyla İtalyan olan 3.1 Dizel motorunda sorun yaşandığı belirtimiş fakat 2.7 CRD ve 2005 sonrasında 3.0 CRD Mercedes motorlarından pek şikayet göremedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR