vincenzo88
Ana Kamp
Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum
mert bey sorununuz düzeldimi merak ettim sebep neymiş.
mert bey sorununuz düzeldimi merak ettim sebep neymiş.
vincenzo88' Alıntı:mert bey sorununuz düzeldimi merak ettim sebep neymiş.
barbecue' Alıntı:Oncelikle cok gecmiş olsun,
Gelişmeler hakkında bilgilendirmeleri elimden geldiğince sizinle paylaşırım.
Amerika'dan sipariş ettiğim CV jointler gelince değişime gidip sonucun ne olacağını bende çok merak ediyorum.
Saygılar,selamlar,
Burak
cihank' Alıntı:Teşekkürler Burak Bey, evde yatarak yapabildiğim kadarıyla usta araştırmasına devam ediyorum. Topkapı da bir usta buldum, araba kullanabildiğimde ilk fırsatta gideceğim. Bu sırada belki sizin siparişiniz gelir ve bende sizin tecrübenizden faydalanmış olurum
Kolay gelsin.
unal' Alıntı:bugün benimde bir arkadaşımın arabasında aynı sorun vardı 80 km titreme yapıyodu ön takımcıda inceleyince 1 değil en az 5 tane sorunla karşılaştık bu titremelerde bence önce bir ön takımcıya götürün cok iyi tetkik etsinler bence öyle işlem yaptırın ve mert bey beşyol bana cok yakın orda birkaç usta tanırım ama jeep yapan cağrı otoyu cıkaramadım tam yeri nerde acaba mesela site üyemiz resi28 de orda mehmet cagalıda orda tam yeriniş tarif ederseniz geç cıktığım birgün arkadaşla tanışmak isterim evim cok yakın cünki oraya
mertbirincioglu' Alıntı:usta arıyorsan cherokee için beşyol sanayi sitesinde çağrı otomotiv volkana gidebilirsin. pişman olmassın..boşuna arama nette biçok isim geçer denemeden görmeden oturduğun yerden birşey yapamazsın...bi git bak kendisi de araziye çıkan bir arkadaştır..
unal' Alıntı:bugün benimde bir arkadaşımın arabasında aynı sorun vardı 80 km titreme yapıyodu ön takımcıda inceleyince 1 değil en az 5 tane sorunla karşılaştık bu titremelerde bence önce bir ön takımcıya götürün cok iyi tetkik etsinler bence öyle işlem yaptırın ve mert bey beşyol bana cok yakın orda birkaç usta tanırım ama jeep yapan cağrı otoyu cıkaramadım tam yeri nerde acaba mesela site üyemiz resi28 de orda mehmet cagalıda orda tam yeriniş tarif ederseniz geç cıktığım birgün arkadaşla tanışmak isterim evim cok yakın cünki oraya
barbecue' Alıntı:Valla benim sipriş verdiğim CV joint olarak adlandırılan parçalardan yavaş yavaş ümidi kesiyorum.
Karşı taraf maillere cevap vermiyor.
Parçalar ne durumda ne halde bende bilgi yok.
Belki bir gün kapıma sürpriz bir paket bırakırlar.
Selamlar, saygılar,
Burak
cihank' Alıntı:Merhaba Mert Bey, siz daha önce Maslak Sanayide bir ustaya gidiyordunuz ve yanlış hatırlamıyorsam pek memnun olmamıştınız, artık bu arkadaşa mı giyorsunuz? Şu anda araba kullanacak durumda malesef değilim , kullanabildiğim anda gideceğim uzak değil bana da.
evet artık beşyolda volkana gidiyorum
Adamların günahını aldık.barbecue' Alıntı:Kesinlikle haklısınız. Referansları var.
www.driveshaftparts.com
web sitesinin adı.
Bakalım bekliyorum, ne cikacak.
Selamlar, saygılar,
Burak
barbecue' Alıntı:Adamların günahını aldık.
Parçalar Ankara gümrüğe gelmiş, bana da gidip almak ve gümrük ile boğuşmak kalıyor.
Bakalım ne şekilde öncelik ile gümrüğü çözeceğim.
Selamlar,
Burak