2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,062

Etiketler
Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

vincenzo88' Alıntı:
mert bey sorununuz düzeldimi merak ettim sebep neymiş.

valla komik gelcek ama hala gitmedim çok üşengecim bu konuda...şehiriçi 80 i geçmediğim için raahtsız da etmiyor şu sıra ama ilk yapacağım iş bostanvıya gitmek. orda başka bir işim daha çıksın ikisi birarada olsun diye fırsat bekliyorum müşteri falan çıkar da giderim diye ama anadolu yakasında bişi çıkmadı hala...

hımm anladım.haberim olursa sevinirim.daha aydınlanmış oluruz.zj lerle ortak bi arıza forumu oluştursak burda iyi olur aslında.benim araçtada bi kaç sorun var sebebini çözemediğim.ayrıca aracıma double teyp taktırdım.bunun resimlerini paylaşmak istiorum kesin meraklısı çıkar.ama takılması cidden çok zor.yardımcı olmayı isterim.

barbecue' Alıntı:
Oncelikle cok gecmiş olsun,
Gelişmeler hakkında bilgilendirmeleri elimden geldiğince sizinle paylaşırım.
Amerika'dan sipariş ettiğim CV jointler gelince değişime gidip sonucun ne olacağını bende çok merak ediyorum.
Saygılar,selamlar,
Burak

Teşekkürler Burak Bey, evde yatarak yapabildiğim kadarıyla usta araştırmasına devam ediyorum. Topkapı da bir usta buldum, araba kullanabildiğimde ilk fırsatta gideceğim. Bu sırada belki sizin siparişiniz gelir ve bende sizin tecrübenizden faydalanmış olurum :smiley:

Kolay gelsin.

cihank' Alıntı:
Teşekkürler Burak Bey, evde yatarak yapabildiğim kadarıyla usta araştırmasına devam ediyorum. Topkapı da bir usta buldum, araba kullanabildiğimde ilk fırsatta gideceğim. Bu sırada belki sizin siparişiniz gelir ve bende sizin tecrübenizden faydalanmış olurum :smiley:

Kolay gelsin.

usta arıyorsan cherokee için beşyol sanayi sitesinde çağrı otomotiv volkana gidebilirsin. pişman olmassın..boşuna arama nette biçok isim geçer denemeden görmeden oturduğun yerden birşey yapamazsın...bi git bak kendisi de araziye çıkan bir arkadaştır..

bugün benimde bir arkadaşımın arabasında aynı sorun vardı 80 km titreme yapıyodu ön takımcıda inceleyince 1 değil en az 5 tane sorunla karşılaştık bu titremelerde bence önce bir ön takımcıya götürün cok iyi tetkik etsinler bence öyle işlem yaptırın ve mert bey beşyol bana cok yakın orda birkaç usta tanırım ama jeep yapan cağrı otoyu cıkaramadım tam yeri nerde acaba mesela site üyemiz resi28 de orda mehmet cagalıda orda tam yeriniş tarif ederseniz geç cıktığım birgün arkadaşla tanışmak isterim evim cok yakın cünki oraya

unal' Alıntı:
bugün benimde bir arkadaşımın arabasında aynı sorun vardı 80 km titreme yapıyodu ön takımcıda inceleyince 1 değil en az 5 tane sorunla karşılaştık bu titremelerde bence önce bir ön takımcıya götürün cok iyi tetkik etsinler bence öyle işlem yaptırın ve mert bey beşyol bana cok yakın orda birkaç usta tanırım ama jeep yapan cağrı otoyu cıkaramadım tam yeri nerde acaba mesela site üyemiz resi28 de orda mehmet cagalıda orda tam yeriniş tarif ederseniz geç cıktığım birgün arkadaşla tanışmak isterim evim cok yakın cünki oraya

benim ön takım komple elden geçti problem yok sadece şaft titretiyor diye düşünüyorum ama hala bostanciya gidemedim...beşyolda eğer polis okulunun ordan giriş yaparsanız yol zaten sola doğru meyilli devam ediyor hatta saağda yapı kredi bankası atm si var onu geçince sola bakın çağrı otoyu göreceksiniz. jeep olarak yazmıyor her araca bakıyorlar ama oradaki volkan araziye de çıktığı için bilgili bu konularda fazlasıyla bana da üstadlar tavsiye etmişti denemekte fayda var derim yakın olması da bir avanataj.

Valla benim sipriş verdiğim CV joint olarak adlandırılan parçalardan yavaş yavaş ümidi kesiyorum.
Karşı taraf maillere cevap vermiyor.
Parçalar ne durumda ne halde bende bilgi yok.
Belki bir gün kapıma sürpriz bir paket bırakırlar.
Selamlar, saygılar,
Burak

mertbirincioglu' Alıntı:
usta arıyorsan cherokee için beşyol sanayi sitesinde çağrı otomotiv volkana gidebilirsin. pişman olmassın..boşuna arama nette biçok isim geçer denemeden görmeden oturduğun yerden birşey yapamazsın...bi git bak kendisi de araziye çıkan bir arkadaştır..

Merhaba Mert Bey, siz daha önce Maslak Sanayide bir ustaya gidiyordunuz ve yanlış hatırlamıyorsam pek memnun olmamıştınız, artık bu arkadaşa mı giyorsunuz? Şu anda araba kullanacak durumda malesef değilim , kullanabildiğim anda gideceğim uzak değil bana da.

unal' Alıntı:

Ünal Bey, benim aracımda arka şaftta problem var gibi ama ayna-mahruti de bir uğuldama mevcut (çok değil)

barbecue' Alıntı:
Valla benim sipriş verdiğim CV joint olarak adlandırılan parçalardan yavaş yavaş ümidi kesiyorum.
Karşı taraf maillere cevap vermiyor.
Parçalar ne durumda ne halde bende bilgi yok.
Belki bir gün kapıma sürpriz bir paket bırakırlar.
Selamlar, saygılar,
Burak

Internetten alışverişin böyle riskleri olabiliyor, referansları varsa eğer bir şekilde gönderiyorlar Burak Bey.

Saygılar.

Kesinlikle haklısınız. Referansları var.
www.driveshaftparts.com
web sitesinin adı.
Bakalım bekliyorum, ne cikacak.

Selamlar, saygılar,
Burak

cihank' Alıntı:
Merhaba Mert Bey, siz daha önce Maslak Sanayide bir ustaya gidiyordunuz ve yanlış hatırlamıyorsam pek memnun olmamıştınız, artık bu arkadaşa mı giyorsunuz? Şu anda araba kullanacak durumda malesef değilim , kullanabildiğim anda gideceğim uzak değil bana da.

evet artık beşyolda volkana gidiyorum

barbecue' Alıntı:
Kesinlikle haklısınız. Referansları var.
www.driveshaftparts.com
web sitesinin adı.
Bakalım bekliyorum, ne cikacak.

Selamlar, saygılar,
Burak
Adamların günahını aldık.
Parçalar Ankara gümrüğe gelmiş, bana da gidip almak ve gümrük ile boğuşmak kalıyor.
Bakalım ne şekilde öncelik ile gümrüğü çözeceğim.
Selamlar,
Burak

barbecue' Alıntı:
Adamların günahını aldık.
Parçalar Ankara gümrüğe gelmiş, bana da gidip almak ve gümrük ile boğuşmak kalıyor.
Bakalım ne şekilde öncelik ile gümrüğü çözeceğim.
Selamlar,
Burak

hayırlısı olsun inşallah gümrükte problem çıkmaz....

Bakalım göreceğiz,
Yarın iş durumlarımı organize edersem, gümrüğe gideceğim.
Detaylarını yazarım.
Selamlar,
Burak

Kolay gelsin Burak Bey. Gümrük olayı bilmediğim ve çekindiğim birşey olduğu için ben bu tür bir siparişe cesaret edemiyorum. Sizin bu konudaki tecrübenizde bize yol gösterecek sanırım :smiley:

Cihan Bey,
Umarım kolaylıkla çözerim. Yavuz Beyin bu konu ile kötü sayılabilecek tecrübeleri var. Ben 3 veya 4 parça getirdim bunun haricinde sadece birinde bandrol parası ödedim, diğerleri sorunsuz geldi.
Bakalım bu sefer ne olacak.
Niyetim bugün içinde gümrükten paketi alabilmekti ama pek ofisten kafamı çıkarabilecek gibi değilim. Bir terslik olmaz ise, yarına çözeceğim.
Gelişmeleri sizler ile paylaşırım.
Selamlar, saygılar...
Burak Dirican

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR