Arama sonuçlarınız

1. Hayko

kadın-erkek / kadın-kadın / erkek- erkek DİALOG :)

Ynt: kadın-erkek / kadın-kadın / erkek- erkek DİALOG :) Vallahi ben ne zaman saçımı kestirip eve gitsem bizimki bi bahane bulup beğenmez. Yok çok kısa, yok niye böyle kestirdin hiç yakışmamış. Halbuki berberde saç ta aynı. :))))))) Demek kadınların genlerinde var bu rahatsızlık. Çok...

2. Hayko

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Zoraki, Sen doğum gününü kutlayınca (sigarayı doğum günümde bıraktım dediğim için) beni kutladığını sandım. Doğum günüm Mart ayında, herhalde yanlış anladı diye düşündüm çünkü. Bu durum bir arada olup sohbet ederken bile yanlış anlaşılabilirdi. Neyse erken...
  3. Hayko

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Zoraki teşekkür ederim ama doğum günüm Mart ayında sigarayıda geçtiğimiz martta bırakmıştım sanırım yanlış anlaşıldı yine de teşekkürler önemsiz bi yanlış anlama. Kilo problemine gelirsek valla ben hiç kilo almadım. Çünkü sigarayı bıraktım diye sürekli bişeyler...

4. Hayko

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 1. ekiNoks 2. cenkcc 3. seyyah-34 4. feroza34 5. byseyyah 6. oğlak 7. zigana78 8. Felice 9. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. eftaLYa 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19 .Clk PART-Business...
  5. Hayko

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum Firma ürünlerini ancak kendi satış elemanları vasıtasıyla satar. İnternet sitesinde telefonları vardır, arayıp sorarsanız bölgenizde çalışan birini yönlendirirler.

6. Hayko

1962 Ford Mercury 600

Arkadaşlar 1985-90 yıllarında bizde bu kamyondan vardı. Araç sonradan takılma bmc dizel motorluydu biz aldığımızda. Orjinali 6 silindir benzinli motormuş. Aracı yalnızca bikaç kişi kullanabiliyodu çünkü sürüşle ilgili bir sırrı vardı. Bu sırrı bilmek bize çok keyif veriyodu, çünkü yılların...

7. Hayko

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum ürün şudur : DARATHANE ( sprey yada bidon ambalajda, tam olarak amacı ıslanma ve nem önleyicidir) Çok iddialı bir üründür. Elektrik motorunu darathane dolu kaba daldır, kurut ve motoru suyun içine at çalıştır saatlerce çalışır ve Motor klemenslerine de sıkarsan...
  8. Hayko

International

Ynt: International "International diye bir marka" bu söz çok garibime gitti, neden mi? International markası Uzan 'lar tarafından yanılmıyosam 1990 yılların başına kadar Gebze/Çayırova 'daki fabrikada kamyon ve kamyonet üretimi sürdürdü. Geçmişi çok eski olmadığından garibime gitti. BU...
  9. Hayko

Sakarya / Karasu

Ynt: Sakarya / Karasu a Ben boşuna Karasu 'da ev yapmadım, her fırsatta hemen kaçarım İstanbul 'dan. Yola çıkınca 2 günlüğünede olsa herşeyi arkada bırakmak işin en keyifli tarafı. İki gün hafta sonu doping olur bana. Biraz doğa, biraz deniz, balık eş dost derken moral bulur gelirim İstanbul...

10. Hayko

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Ynt: ADSL İçin Telefon Hattı Almak Bende geçen yıllarda şu telefonlar için kullanmadan ödediğimiz sabit ücrete itiraz etmiştim. Bununla ilgili emsal mahkeme kararı olmasına rağmen, sözde telekom "altyapı ve teknik destek hizmeti verebilmek için müşterilerden haklı olarak bu ücreti almalıymış"...

11. Hayko

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Arkadaşlar bu mahkeme kararı dikkatimi çekti paylaşmak istedim. - ADSL için telefon hattı almak zorunda mıyım? - Hayır teknik olarakta hukukende böyle bir zorunluluk söz konusu değildir. Ancak Türk Telekom size bunu bir datarma olarak sunabilir. Tüketicinin xxx xx 34 nolu telefon hattı...
  12. Hayko

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Tüm islam alemi ve gezenbilir ailesinin ramazan bayramını kutlar, hergününüzün bayram sevinci dolu olmasını dilerim. Kemal Çakmak

13. Hayko

Sakarya / Karasu

Ynt: Sakarya / Karasu Serkan Kardeş, Hanım Düzce 'li ben Karasu 'lu olunca arayı kısaltmak için bir kaç kere o yolu bende kullanmıştım. Ama genelde yazları tercih ettiğim bi güzergah. Yenimahallede yediğin balıklar umarım mundar gitmemiştir. ;D ;D
  14. Hayko

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.
  15. Hayko

Pencere

Ynt: Pencere Biz Türk Milleti olarak olaylar karşısında hergün inatla kirli pencereden bakmaya bayılırız. Bunu sık sık hatırlamak gerek.

16. Hayko

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Sigarayı bırakmada başvurabileceğiniz bir iki tiyo da paylaşayım sizlerle. - CANINIZ ÇOK SİGARA İSTEDİĞİNDE HEMEN AĞZINIZA KURU KARANFİL ATIP BUNU BİR MÜDDET BEKLETİN VE CİĞERLERİNİZE ÇEKİN. - RAKI İÇERKEN DE YANINDA SU DEĞİL ŞALGAMLA İÇİN, BAKIN...
  17. Hayko

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Ben 41 yaşında ve lise yıllarından beri sigara içen biriydim. Küçük kızım 6 yaşında ama inanın sigaranın zararlarını benden daha iyi idrak etmiş durumda. Evde balkonda her sigara yakışımda usanmadan yanıma gelip (ki acayip babacı) baba yeter artık bırak şu...
  18. Hayko

Arkadaşımız Arda'nın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Başsağlığı Başınız sağolsun, allah sabıralr versin

19. Hayko

Sakarya / Karasu

Ynt: Sakarya / Karasu İstanbul Anadolu yakasından 2 saatte gidiliyor yaklaşık 200 km. dir. Dönüşü de Kaynarca -Kandıra-Şile üzerinden yapılırsa hem otobandaki trafik stresini çekmezsiniz, hem de yol kenarlarındaki bahçelerden seçerek sebze alışverişinizi yapabilirsiiniz. Özellikle Kaynarca 'ya...
  20. Hayko

Sakarya / Karasu

Selam Dostlarım, Karasu hakkında bir Karasu'lu olarak bende bir şeyler yazmak istedim. Ben İstanbul’da yaşamama rağmen her fırsatta soluğu Karasu’da alırım. Oranın ayrı kalamadığım bir güzelliği vardır. Doğası hala birçok yerden daha iyi korunmuştur. Özellikle insana huzur veren göl ve nehir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri