İşte Bu da Benim Dostum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,332
Ynt: İşte Bu da Benim Dostum

ustacım iyi bir geçiş tebrikler
wd 40 'ı ilk defa duydum
peki ozman snorkele gerek yok mu wd 40 varsa.

Etiketler

zahidemir' Alıntı:
ustacım iyi bir geçiş tebrikler
wd 40 'ı ilk defa duydum
peki ozman snorkele gerek yok mu wd 40 varsa.

WD 40 geçici olarak yağlama yaparak distribütörün su almasını engeller. Snorkel ise araca hava girişinin su altında da olsa devam etmesini sağlar. Dizel bir aracınız varsa WD40'a ihtiyacınız olmaz.

Bilgileriniz için teşekkürler
amatör olarak çamurlukların hizasına kadar suaya girdiğimiz varsaysak wd 40 işimiz görürmü ozman yeterli olurmu

Resimlerden gördüğüm kadarı ile niva karşıya geçemedi galiba?
Birde niva içeriye su almadımı acaba?

Ercan abi bu su geçişi nerede ?
Neden oraya bir gezi düzenlemiyoruz? :smiley:

ahmet yaparız tabi bir har eket bu taraflara dogru ayrıca butun arkadaşlarada cok teşekürler yorumları icin
işte sizlere bu fotoların videoları
1-) http://www.youtube.com/watch?v=mEmjOHIq02A
2-) http://www.youtube.com/watch?v=w3HxpGme7MI
3-) http://www.youtube.com/watch?v=ldmVlPtUViQ

Ercan abi hareket gosterdikte senden ve nejat abiden baska olumlu olumsuz yanit veren olmadiki.

farkındayım ahmet ama napalım millet ayramda kımse cıkmak istemedi galina bak ekim ayında sapanca oyunlarına hazırlanıyoruz oraya gidecez haberi olsun

reis28' Alıntı:
pas söküçü ve yaglayıcı uygulandıgı zeminde ince bir filim oluşturuyor ve suyun içeri girmesini bir mütdet engelliyor her arazi aracında olmazsa olmaz ekipmanlardan biridir

ürün şudur : DARATHANE ( sprey yada bidon ambalajda, tam olarak amacı ıslanma ve nem önleyicidir) Çok iddialı bir üründür. Elektrik motorunu darathane dolu kaba daldır, kurut ve motoru suyun içine at çalıştır saatlerce çalışır ve Motor klemenslerine de sıkarsan suya elektrik geçişi olmaz.

firması : CERTIFIED

2000 li yıllarda ben bu ürünün pazarlamasını yaparken servisler yüzümüze bakmazdı, şimdi belki burada işe yarar.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam .
Kısaca sitesine de baktım ama çok inceleyemedim .

Türkiyede nereden temin edebiliriz ? Fiyatları ne civardadır?

ssbman' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkürler hocam .
Kısaca sitesine de baktım ama çok inceleyemedim .

Türkiyede nereden temin edebiliriz ? Fiyatları ne civardadır?

Firma ürünlerini ancak kendi satış elemanları vasıtasıyla satar. İnternet sitesinde telefonları vardır, arayıp sorarsanız bölgenizde çalışan birini yönlendirirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR