Arama sonuçlarınız

1. V

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi Arkadaşım sana örnekleme yaparak konuyu daha net anlamanı sağlamaya çalışayım. Akünün voltajı 12 volt, gücü ise 60 amper. Şöyle düşün ; voltaj iri bir adam, amper ise o adamın kas gücü. Arabanın şarj dinamosu ise adamı besleyen güç veren yemek. :) Şimdi bu...

2. V

2004 Nissan SkyStar YDİ 2.5 Kamyonet Motor Parçaları

Merhaba. 2004 model çift kabin YDİ motorlu Nissan SkyStar için elimizde aracın eski motorundan kalan parçalar mevcut. Parça listesi ve durumu aşağıdaki gibidir. - 4 adet Biyel Kolu. (kesinlikle çok temiz) - Krank Mili. (hiç sorunsuz, kullanıma hazır) - Üst silindir kapağı. (boyutu çok küçük...
  3. V

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Merhaba arkadaşlar. Aracımda 88 Ah olmak üzere iki adet akü var. Aracın orjinali çift akülü. Normalde araç üzerindeki xenon far ve tepedeki 4 adet projektörü kontak kapalıyken 4 saat kadar çalıştıran ve sorun çıkarmayan delphi marka kuru akülerimin ikisi birden arızalandı. Sadece dörtlü...

4. V

Dizel Motorlarda EGR Valfi İptal Edilmesi ?..

Arkadaşlar, aracımda son dönemde çekişten düşme gibi bir sıkıntı başlamıştı. İlk kalkış anında zorlanma ve yakıt tüketiminin artması da cabası. Geçenlerde motor hava filtresini temizlerken, emme manifoldunun motorun arka kısmına denk gelen kısmında bir yağ ve kurum karışımı sızması gözüme...
  5. V

Nissan SkyStar 2005 Motordan Gelen Ses

Ynt: Nissan SkyStar 2005 Motordan Gelen Ses tamirdense, çıkma motor tercih ettik. 80 bin km de kazalı bir 2005 nissan dan aynı motoru bulduk. Mersinden getirilecek. kontrol etmek üzere bir arkadaşımız oraya gitti. o kadar çıkmacı arasından tek ucuz motoru burada bulduk. bu motoru ruhsata...

6. V

Ynt: Nissan SkyStar 2005 Motordan Gelen Ses arıza belli oldu. motor daha evvel rektefiye edilmiş. hararet sebebi ile. gömlek yuvalarını geniş açıp ince gömlek çakmışlar. gömlek yuvaları delinmiş. bu sebeple motor bloğu 1. silindir kapağı çatlak. bu sebeple silindir kapağı 2...

7. V

Ynt: Nissan SkyStar 2005 Motordan Gelen Ses rölantide çalışırken ; tak tak tak şeklinde gelen, gaz verdikçe hızlanan bir vurma sesi. motoru indirmeye bugün başladılar. piston etekleri, biyel kolu pimleri ya da biyel kolunun kendisinden şüpheleniliyor. araç 150.000 km de. bu kilometrelerde...
  8. V

Merhaba. 2005 model Çift kabin 4x4 bir arabamız var. Bu araçtan bu sabah itibarıyla bir ses gelmeye başladı. Sanayi sitesinde bu sesin biyel kolundan geldiği söylendi. pistonlardan da gelebileceği söylendi. ortalama masraf 1000 - 3000 ytl arasında değişir diyorlar. 4 gün serviste kalır diyorlar...
  9. V

Torsiyon ile Yükseltme

Ynt: Torsiyon ile Yükseltme aracımın yüklüyken hızlanması ve çekişi benim de artıyor. torsiyondan yükselteli de epey oldu. ama çekişe etkisi niye ters, anlamadım. boş araç daha hızlı gitmez ya da çekmez mi? bu doluyken felaket hızlanıp çekiyor yahu !

10. V

2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı !

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! o kadar insanla görüştüm ki, necmi usta'da onların içinde olabilir. fakat bu kadar emin konuşmayın lütfen ! 2006 sonrasında çıkan diskler 275 cm çapında. kendinden emin o kadar usta disk çıkardı ama uymadı. araç orjinal. üzerindeki...

11. V

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! tamam. teşekkür ederim arkadaşım.
  12. V

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! aslında öyle bir tanıdığımız varsa, çıkması filan vardır serviste. sorma şansın olursa çok sevinirim.

13. V

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! ahmet kardeşim, umarım konuşuruz konuşmasına. fakat parça zaten allerinde yok. tepemi attıran da bu oldu. ne zaman gelir diye sordum iki gün içinde dediler. neden bu kadar pahalı dedim, çok hareketli olmayan, kolay bozulmayan parça...
  14. V

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? istanbulda da beni yanılttı bir iki noktada. ama geri kalan kısımda mükemmel is gördü. sizdeki de tomtom sanırım ?
  15. V

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! arkadaşlar, açıklamalarınız için çok teşekkürler. çatlak bir diskle dolaşmanın belki aracını çok fazla kullanmayanlar için çok fazla önemi olmayabilir. ustanın söylediğine göre ford transit minibüslerin disklerinde 3 çatlağa bile...

16. V

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bugün değil ama son bir ayda yaptıklarım ; - iki kez beş bin bakımı yapıldı. (çok yol teptik vesselam) - tomtom marka bir navigasyon cihazı ön camdaki yerini aldı. (kaybolmaya son) - camlara rüzgarlık takıldı. (yağmurda sigara keyfi bir başka) -...
  17. V

Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı ! Sağolasın Ahmet'cim. Ben İzmir'de Saylam Oto'da dahil olmak üzere, neredeyse ülkenin yarısından fazlasında aradım ama bu parçanın yan sanayi üretimi yok. İlla orjinalini almak zorundayım. Hiç zahmet etme. 2003 model magnum'un 4x4...
  18. V

Aracımı bakıma götürdüm. Bitmiş fren balatalarına varana kadar değiştirildi. Aradan biraz zaman geçti ve fren yaparken bir sarsılma başladı. Sanki pedala tık tık tık vuran bir şey var gibi oluyordu. Bu tıkırtı gitgide arttı. Artık yüksek hızlarda frene dokunmamla beraber, aracın kasasını...

19. V

Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım!

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım! merhaba nitroces. Kerem Bey ve Şeref Bey Ankara'da. Kerem abi vasıtasıyla Şeref Bey'i tanıdım. Şeref Bey Ankara'da Mitsubishi yetkili servisi. Özellikle 4x4 araçlar konusunda da ileri derecede uzman bir abimiz. Şeref Oto...
  20. V

Mekanik - Motor Bilgi ve Becerilerimizi Paylaşalım

Ynt: Mekanik - Motor Bilgi ve Becerilerimizi Paylaşalım vurmak çoğunlukla işe yarar. biz buna ; "dayaktan anlayan teknoloji" diyelim :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR