LRTD5' Alıntı:Aslında yavaş yavaş uygulamaya alındı, yani bir yetkili serviste size fren diski 600 YTL diyorsa, daha uygunu var mı derseniz, ilgili üreticinin ilgili ürününde kullanılabilecek alternatif ürün önerebiliyorlar. Bu serbesttir.
Ama tabi yine de belirli kalite değerleri arandığı için piyasa rakamına inemezler.
vosdost' Alıntı:Mitsubishi canter araclarinin kampanasi 50 nc lerle uyuyar diye biliyorum.$
Bir parca birden fazla marka icin uretiliyor olabilir.
vosdost' Alıntı:Bizim ulkemizde oyle ustalar varki uymasada uydururuz der cekilir kenara.
Teknik anlamda dusunen kac usta var ki
MC' Alıntı:Bunun tam tersi olanlarda var, yani yedek parça işini bilmeyenler; onlarda git yetkili servisten al gel derler ne olursa olsun, orjinalcidirler ;D işini bilen usta müşterisini aynı kaliteyi sağlayabilen yan sanayi diyebileceğimiz ama gerçekte aracın üstünde ki parçaları da üreten markalara yönlendirebilendir.
MC' Alıntı:Bu araçlarda 276,5 mm çaplı disk görünüyor, ilginç verdiğiniz değerler. OEM numarası var mı parçanın elinizde?
acaglar' Alıntı:bende baktım kataloga 276 gozukuyor cap sordum boyle bır dısk aynası yok dedıler.