Arama sonuçlarınız

1. kayzer

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? .

2. kayzer

Baba ve Oğul...

Ynt: Baba ve Oğul... .
  3. kayzer

Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ

Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ .

4. kayzer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Yazdıklarınızdan, gezdiğiniz yerlerdeki gördüklerinizden ve azminizden etkilenmemek mümkün değil. Resimler de çok güzel. Söz ile beyana zaten hacet yok. Bu üçüncü yolculuğunuz ve şaşırtmaya devam...
  5. kayzer

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR yeni resimlerini bekliyoruz ercan.

6. kayzer

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR Hayırlı olsun tekrar Ercan. Bir de ayağa kalkınca görmek çok güzel olacak. İsmini de güzel koymuşsun. Güle güle kullan.

7. kayzer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Suallerime yazdığınız bu samimi ve açıksözlü yazınız için çok teşekkür ederim. Aradığım cevapların hepsini buldum. Yeni rotanız da çok ilginç. Kimbilir neler yaşayacaksınız. Sizi şimdiden tebrik ediyor...
  8. kayzer

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Bu kadar uzun yolculuklarda ben hep ruh halinizi merak ettim. Öncelikle alıştığımız konfor adına adına ne varsa hepsini terkediyorsunuz. Birde mecburiyetlerimiz var. Belki birkaç gün yaşadığımız hayatı...
  9. kayzer

Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ?

Ynt: Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ? Pratik bilgiler için teşekkürler.

10. kayzer

Defender ile Yapılan Bir Dünya Turu

Ynt: Defender ile Yapılan Bir Dünya Turu .

11. kayzer

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland her iki yolculuğu da severek ve büyük bir heyecanla takip ettim. Geç fark etmeme de ayrıca hayıflandım. En son mesaj yazılalı 15 gün olmuş. Benim de merak ettiğim hususlar vardı. gidişatın içinde cevap...
  12. kayzer

Belcika-Ardennen bolgesi

Ynt: Belcika-Ardennen bolgesi Gerçekten çok güzelmiş. İnsanoğlunun yerleşik hayat sürüp de bu kadar bakir bıraktıkları yerleri görünce hala şaşırıyorum.

13. kayzer

Araç Tercihine Farklı Bir Yaklaşım

Ynt: Araç Tercihine Farklı Bir Yaklaşım Her iki mesaja da uygun bir cevap yazmam gerekiyor galiba. Birincisi, bir DEFENDER ım yok. İkincisi, DEFENDER tamamen temsili olsun diye seçtiğim marka. Niyetim, araç seçerken bunun da dikkate değer bir tercih olduğu ve (tecrübe ettiğim kadarıyla) günlük...
  14. kayzer

Araç Tercihine Farklı Bir Yaklaşım

NEDEN DEFENDER ALMALIYIM 1- En iyi otobanlarda bile karşımıza çıkan sürpriz çukurları bertaraf edebilmek için. 2- Yaratıcı insanlarımızın meydana getirdiği bariyeri andıran hız tümseklerini aracın altı değmeden geçebilmek için. (Kullandığım bütün otomobiller dengede kalıyordu) 3- Kapı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri