Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihoz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,502

ihoz

Ana Kamp
Selamlar,
Oldum olası CJ ve Willy leri çok sevmişimdir. İstanbulda günlük kullanım için CJ veya Willy almak veya toplantmak istiyorum. Yapmak istediğim aracın ruhuna ve doğasına aykırı biraz acaba böyle bir araç bulabilirmiyim veya toplatmak istesem tahmini ne kadar bir bütce gerekli olur.

1. Araç dizel olacak ( 1.5 dcı motor mesala )
2. 5 ileri şanzıman ( Arazi olmasada olur)
3. Çelik jant
5. Tenteli

Farkındayım aracın ruhana aykırı , ancak araziye çıkmayacağım bu araçla şehir içinde günlük kullanmak istiyorum.

Saygılar

Etiketler
Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ

merhabalar,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58033.0
dilerseniz 5 ileri mercedes şanzumanı var biraz tadilatla taktırabilirsiniz..
gündelik kullanabileceğiniz diri yıpranmamış bir araç..

ihoz' Alıntı:

ismailboya' Alıntı:
merhabalar,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58033.0
dilerseniz 5 ileri mercedes şanzumanı var biraz tadilatla taktırabilirsiniz..
gündelik kullanabileceğiniz diri yıpranmamış bir araç..

ismail bey selamlar,
aracın çok güzel ancak benim o kadar bütcem yok maalesef
teklifiniz için tşekkürler

ihoz' Alıntı:
Selamlar,
Oldum olası CJ ve Willy leri çok sevmişimdir. İstanbulda günlük kullanım için CJ veya Willy almak veya toplantmak istiyorum. Yapmak istediğim aracın ruhuna ve doğasına aykırı biraz acaba böyle bir araç bulabilirmiyim veya toplatmak istesem tahmini ne kadar bir bütce gerekli olur.

1. Araç dizel olacak ( 1.5 dcı motor mesala )
2. 5 ileri şanzıman ( Arazi olmasada olur)
3. Çelik jant
5. Tenteli

Farkındayım aracın ruhana aykırı , ancak araziye çıkmayacağım bu araçla şehir içinde günlük kullanmak istiyorum.

Saygılar
Selamlar benim şahsi fikrim böyle bir araç almayın veya toplatmayın .. 4200 motorun keyfini bırakıp 1.5 dizel kullanmak size hiç keyif vermiyecektir eminim ... böyle bir araçın maliyeti yüksek olur ama daha önemlisi orjinalde benzinli bir motoru dizel yapınca ruhsata işletemiyorsunuz

Selmalar,
İnternette ruhsatında dizel yzan 3-5 tane araç gördüm bınlarda sıkıntı olmz sanırım.
Birde aracı arazide degil şehir içinde kullanmayı düşünüyorum.

Bu araçlar hoşuma gittiği için böyle bir fikir geldi aklıma paylaşımda bulunmak istedim

selamlar ruhsatında dizel yazıyorsa sorun olmaz.ancak size bu şekilde günlük kullanacağınız araç 13 000_15 000tl gibi bir paraya malolur .3 ede alsanız 5 ede alsanız toplattığınızda en az 15 000 tl yi bulur daha aşağıya zor .kanaatimce siz bu sevdadan vaz geçin.bu araçları yürütmek için hem maddiyat hemde emek gerekiyor.bu araçları kullanmak için en az gerektiğinde altına yatabilecek kadar sevmelisinizki kullanabilesiniz.naçizane fikrim saygılar.

üstat cj şehir içinde kullanılacak araba değil.kim ne derse desin. cj yi şehir içinde kullanmak hem sana işkence hem yanındaki yolculara çoluğuna çocuğuna eşine dostuna hem de kesene işkence olur.
cj5 ve cj6 s kapı olduğu için onlara oturup kalkmak başlıbaşına bi sorun. hadi benimki gibi cj 8 veya cj7 olsun u kapı ama yine de arabaya resmen tırmanarak binmek gerekiyor.
yakıtı içerer içtiği kadar zevk vermez.
bak orjinal bi wrangler 88 ve üzeri. orjinal makas ve latikleriyle hele bi de otomaik vites olursa al bin babalar gibi. taksi gibi kullanılır. otomatiğinin de tadına doyulmaz.
ama cj den konfor beklemek, rahatlık beklemek kendi adıma söyleyeyim kocaman bir ütopya. ben umudu kestim. arabamı satıyorum.
KISACA CJ ŞEHİR İÇİNDE KAHRI ÇEKİLECEK Bİ ARABA DEĞİL.
SAYGILARIMLA...

var birtane cj8 ayarında wilys 1962 isuzu 1900cc hard toplu 7kişi rahat oturur içinde
tabiki masra f var boya kaporta yuruyeni ii

4ileri sanzıman dizel isuzu 2sever bodruma sorunsuz gidip gelmişti
zaten bu arabaları ya sehir icinde ya dağda kullanacak sın korkuzuzca
gerisi sana kalmış

Cj de offroad kontagi cevirdiginiz anda baslar, ister arazide olun ister olmayın:smiley:
Bence sehir icinde zorlanırsınız...

Bu araçları seviyorum,
Keşke lada niva fiyatında sıfırları olsa , mahidranın bir modeli var tiger galiba ama onunda türkiyede satışı yok.
Tabiki herkesin kendine araç seçimi var, dediğim gibi ben bu araçları seviyorum
Umarım birgün sahibi olurum

CJ'i şehir içinde kullanacak şekilde uğraşmak Clio'yu araziye hazırlamak gibi gereksiz ve anlamsız birşey sanırım. Hele ki 1.5 dizel motorla falan hiç olmaz, yetmez yani... Bir de Mahindra falan uzak durum CJ'in ruhu yok onlarda. Sinan Mutlu arkadaşımıza katılıyorum...

sinanmutlu' Alıntı:
bak orjinal bi wrangler 88 ve üzeri. orjinal makas ve latikleriyle hele bi de otomaik vites olursa al bin babalar gibi. taksi gibi kullanılır. otomatiğinin de tadına doyulmaz.
ama cj den konfor beklemek, rahatlık beklemek kendi adıma söyleyeyim kocaman bir ütopya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR