Arama sonuçlarınız

1. insel

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

Valla serdar cok haklisin. İletisim komik olmus. Ama ben birsey daha ekleyeyim. Onden kapaklilar arasinda karsilastirma yapmistim. Ben teknik bilmem. 40 litrelik waeco ile 50 litrelik arceligim vardi. ve ikisine baktiğimda arcelik mukemmelken neredeyse ayni enerjiyi cekiyorlardı. Waeco ise...

2. insel

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kacirdik gene muhabbeti
  3. insel

Sorduğum soru yerindeymis demekki. Ben bunu test ettim. Kalkisinin cektigi yuku de takilan zimbirtilarla dusururseniz, birbirlerine yakin sonuçlari elde ediyorsunuz. Ama ustten doldurmalilar farkli. Onlar cok daha az cekiyor. Kapak acildiginda soguk kacmadigindan disari sanirim. Onlarin 220...

4. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Evet cok akillica. Hemen deneyecegim. Zaten eski sahibinin buldugu bu yontem benim makasları yaptirdiktan sonra işlevsizlesmisti. Ama esas sorun duz yolda frenin tutmamasi degil. Sen de zaten frenlerin iyi oldugunu soylemistin. Sorun 180 dereceli zikzak virajli...
  5. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Nevzat bu araci Armağan aldı. Türünün en iyi örneği. Bir James Cook. Orjinal takilmis tavan klimasina kadar herseyi var. 2800 motor 6 silindir. Armağanın dedigine gore cok seri ve hızlı. Çok iyi bir seçim yaptı Armağan ve paraya kıyıp bunu kapti.

6. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Aynı fikirdeyim. Ama kanalli diskin de bir işe yaramayacagini dusunuyorum. Tek umidim orjinal balatalar. Buldum. Gelmesini bekliyorum. Onlar gelince sorun cozulecektir umidindeyim.

7. insel

Sorum atlandı mı acaba? 12 volt ile 220 invertorle calisan dolap arasında bir amper farkı yok. Varsa da cok az. Bu 12 volt donusturme isinin baska bir nedeni var midir diye sormustum.
  8. insel

Camping Pefkari Thassos

Ynt: Camping Pefkari Thassos Bilgiler icin tesekkurler. Adayi merak ediyoruz. Biraz da oradan bahsetmeniz mumkun mu? Denizi muhteşemmiş. Ama bizim ege adalarındaki gibi karakteristik ve ozellikle mimari bir farklılığı var mıdır? Gezmek için ne kadar uygundur yoksa bizim Marmaris tadında yeni...
  9. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Ergun slm. Nasilsiniz? Artık foruma da yazmaz oldun. Evet elbette rampaları düşük vitesle motoru kullanarak iniyorum. Ama virajli rampalarda ozellikle 180 derece ters yone donduren virajların oldugu rampalar dert. Orada dumanlar cikiyor. Simdi yeni ve cok daha...

10. insel

Birsey sormak istiyorum. Bu buzdolabini 220 olarak invertorle kullaniyordum. Ayni amperi cekiyordu. 4 5 amper. 12 voltun avantaji nedir acaba?

11. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Ferhat tesekkurler. Dun baski balatanin degistirilmesi ve yeni aldigim fren balatalarini taktirmak icin ustama gittim. Debriyaj pedali cok sertti, kalkarken silkeliyordu ve bir bilye sesi geliyordu. Balikesirde sesi gostermek için girdigim usta soyle yan gozle bir...
  12. insel

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan mi ariyorsunuz? Alin size bir sürü. http://www.leisureshopdirect.com/classifieds/search/7a44650e-771c-4f5f-b538-adf43bc8a93b :D

13. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Cesme'den Sakız adasına gecmek istemis sigortayi ruhsattaki problemden dolayi yaptiramamistik. Sorun Marka ve model satirlarinda hymer yaziyordu sadece. Bugun eskiden beri tanidigim bir muameleciyi aradim. Bir gunde halleti. Citroen ve c25 yerlerine eklendi. O işi...
  14. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Herkese merhaba. Karavanla birlikte gelen Homemax mi ne marka 220 buro tipi buzdolabini bugun yerinden çıkardım. Tamirciye goturdum. Gazinin bittigini ve bu dolabın gazının lpg oldugunu tehlikeli oldugunu ayrica daha once gaz basildigini buna rağmen kacirdigini...
  15. insel

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik E iyi de 23 yuro 50 lira. Bilmiyorum kac kisisiniz. Karavan ve kisi bası ile diger ekstra fiyatları yazarsanız sevinirim. Evelki sene oradaydim. Kampın yanındaki boslukta denize sıfır kalmıştık. Hemi de bedava. Tavsiye olunur. :)

16. insel

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Vay vay vay neler degismis gormeyeli. Çok sevindim abi. Gule gule kullanın. Sevgiler.
  17. insel

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Ben kampingdeki kişilerin niyetinden hic suphe etmiyorum. Gercekten cok iyi insanlar. Ama teknik olarak buranın karavandan cok cadircilara uygun oldugunu dusunuyorum. Karavanların kaldığı yerler cadırcilardan arta kalan yerler. Bu yerlerde genelde eğimli oluyor...
  18. insel

Westfalia

Ynt: Westfalia Bunu bilmek zor. İkisinin senkronizasyonunu yapabilecek bir usta bulursaniz sorununuz cozulur. Vakkas bu konuda sizi aydinlatacaktir. Fiyat olarak cok uygun. Yurtdisindan bu modellerle gelen cok insan goruyorum. Hava sogutmalı olması bakımından vosvos sinifindadir bu nedenle daha...

19. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Tüm dostlara tesekkurler. Umarım en kisa vakitte bir kampta birlikte oluruz. Bu arada yakıt tüketimimden bahsedecek olursak ilk iğneada gidişinde 100 kmde 8,3 litre mazot yaktım. Bu düşük tüketime beni de şaşırttı. Muhtemelen rüzgar arkadan esti. Sonrasinda...
  20. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Küçük bir kaza ile Dikili'de Ekin arkadaşının sürdüğü bisikletten yüz üstü düştü. Ucuz kurtardık. 4 5 ğün sonra kabuk bile kalmamıştı yüzünde. Haa bir de doğum günü surprizi yaptılar bana. Dikili de cok güzel koylar var. Bu koyların birinde gerçekten büyük bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri