Arama sonuçlarınız

1. rkn

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka Ve Model? Biraz mazi olacak ama yazacağım marka artık bulunmuyor. Atik ve saldırgan bisiklet kullanış tarzıma rağmen bakımsız bırakmadığım bisiklerime yaklaşık 8 yıl, her mevsim, kullandığım, yaz hafta sonları bazen İçerenköy - Bostancı-sahil - Kadıköy...

2. rkn

İstanbul'da Roll Bar Yaptırabileceğim Servis

Ynt: İstanbul'da Roll Bar Yaptırabileceğim Servis Ataşehir, Kayışdağ Yedpa iş merkezi karşısında ve Küçükbakkalköy- Meyve Hali arasında Avicenna hastanesi yakınında da bu tür ürünler satılıyor sanırım tekrar geçersem bakarım ve imkan varsa (imalat yapılırmı) sorarım.
  3. rkn

Dişli Yağları Hakkında

Dişli yağları hakkında tecrübemi yazayım belki bir arkadaşın gereksiz masrafına mani olurum, veya arayışına cevap bulurum. Arazi araçlarından ziyade genel dişli yağları konusunda bu bilgileri değerlendirelim, konuyuda kesin bilgisi veya tecrübesi olan bilen yazar ve birilerine yardımcı olmuş...

4. rkn

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Hoş bulduk Mehmet abi.
  5. rkn

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Rumuz rkn Erkan KARAÇAM ben. İstanbul Ataşehir' de ikamet ediyorum. Bu siteyi bilgi ararken buldum ve katkım olsun üye oldum. Arazi araçlarından pek anlamam ama tamir işini çok severim. Standart araçlardan biraz anlarım. Kimya firmasında muhasebe işi yapıyorum...

6. rkn

Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz?

Ynt: Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz? Benzer modellerin parçaları uymaz mı acaba?

7. rkn

Ynt: Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz? 90 lı kasalarla aynı gibi gözüküyor, demek farklı diyorsunuz!
  8. rkn

Ynt: Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz? Kaporta sorunlı olabilir ama mekanik sorun çıkarmayan araçlar olarak biliyorum. Traktör gibi, kaporta yok ama iyi iş görür mü? Aracı günlük köy yolu dediğimiz 3-5 km anca kullanılma ihtimali var. Yani kaporta...
  9. rkn

Ynt: Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz? Bu siteden pajero ile ilgili, kronik sorunu olmayan, kırılması zor vs. olumlu yorumlarla ciddi olarak almayı düşündüm. Yedek parça sorununu zorda olsa bulunduğunu sanıyordum. Köy yollarında günlük 3-5 km kadar...

10. rkn

Araç bilgileri; 1988 model pajero 2.6 benzinli+lpg Otomatik vites, 5 kapı (uzun şase) ~280.000 km kaportada çürükler var, özellikle kapı altlarında. lastikler orta, istanbul şehir içi arada kullanılıyor. yakıt 16 lt lpg/100km. Köy yollarında kullanılacak, Sizce uygunmudur, bu kadar eski...

11. rkn

Pajero Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz?

Selamlar, Pajero ustalarına bir danışmak istiyorum Aşağıdaki Linkte aracla ilgileniyorum. Otomatik vites bir araca ihtiyacım var. Araç köy yollanrında kullanılacak. Aracı tavsiye edermisiniz? Kronik sorunu varmı? Yoksa uzunca seneler sıkıntısız kullanabilirmiyim...
  12. rkn

İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var.

Ynt: İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var. :-) Güzel espiri. İnsanların bazıları saygısız, bazıları fazla hırslı, bazıları aceleci ve bu insanlardan soför olunca can çıkar huy çıkmaz gibi aynı tarzlarına devap ediyorlar. Esasında bazı insanlarımızda zaman darlığından acele etmek hep biryerlere...

13. rkn

Ynt: İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var. Takip mesafesi hesaplama biliniyor ama konunun anlatımı daha anlaşılır olması için metre ile ifade ettim. Katkınız için teşekkürler.
  14. rkn

Ynt: İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var. Vay be! Kocca forumda bir cevap bilem yazılmamış.
  15. rkn

Bu konuyu aracforum.com ve bu sitede açtım iki yazı da bana ait, faydalı olmasını dilerim. Herkese merhaba, İstanbul'da yaşıyorum, ismim Erkan. İstanbul trafiği meşhur olmuş, ben sadece burası değil heryer için tavsiyem var, belki bir yetkili veya etkilimiz sizinde desteğinizi görürde denenme...

16. rkn

DİREKSİYON HİDROLİK YAĞI KAÇIRIYOR

Ynt: Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor Bende pejo partner var, onda da benzer sorun var. Direksiyon kutusundan, büyük ihtimalle keçesinde yağ kaçırıyor. Tam sol yapınca damlatıyor bendeki. Direksiyon revizyon diye nette bakıp kadosanda bir yere gittim. 300 TL istedi yaptırmadım. Park...
  17. rkn

Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık Teşekkü ederim. Vazgeçtim discoveryden.
  18. rkn

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık Bu arada aracı satmaktan vazgeçmiş.

19. rkn

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık ilginize teşekkürler, Araçlar farklı.
  20. rkn

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık Evet İzmir de fakat renk kum rengiydi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri