Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bir inceliyeyim, işin aslı uygur kaydır ,işlerden ustalarla uğraşmaktan çok sıkıldım.O baştaki enerjiyi bulamıyorum şu an kendimde bakalım nasıl yaparız hayırlısı :)

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şaban usta açıklama için teşekkür ederim.Şu an aslında bir problemimiz yok.Orijinal kutusu yeterince güçlü ve lastikleri çevirmede herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Sadece orijinal kutusunun turu az 3.75 tur...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Mantıklı, kendimiz yapma işini de bi araştırayım.Teşekkürler.

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çekilmiş fotoğrafı yok, aslında içinde pek bir gelişme de yok :) aracı bitirir bitirmez araziye daldık sonrada baştaki heves kalmadı artık pek uğraşmaz oldum.Çektiğim zaman eklerim ;)
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şaban usta bu araç için düşünüyorum ama biz bu araçla uzun yol da yapıyoruz onun için yüksek süratte (yüksek dediğim 90-100) sorun yaşarmıyız ondan endişe ediyorum.Birde hydro asist dedikleri sistem var yani...

6. moonwalker_arc

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta öncelikle tebrik ederim.Çok güzel bir araç çıkmış ortaya nacizane birkaç soru sormak isterim. Araçla yolda en fazla kaç km sürat yaptınız ? Yüksek hızda uygulamış olduğunuz direksiyon sistemi sorun çıkarıyor mu ? Videoda aracı sürerken hep...

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Sıkıntı yok, ilan can sıkıntısından açılmış bir ilandır.Her ne kadar araç yaparken sıkılıp bunalıp töbeler etsek de bizler harcadığımız paranın ve emeğin karşılığını keyifle çıkaramayacak kadar rahatsız...
  8. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı bu link açılmıyor sorun bende mi ?
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası o kadar :D

10. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı video yokmu şaban usta ?

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Superman :)))
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bir de video koyalım ortaya karışık; http://www.youtube.com/watch?v=q7y60mIhTSI&feature=g-upl

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Birazda çamur;
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Birkaç foto paylaşalım o zaman;
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası :)))))) binene lanet oluyor

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bogger daha iyi parçalıyor.Karda lastik bir yere kadar bir zaman sonra zincir şart.
  17. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Savunma filan yok olan olayı anlattım :) aksine iyi oldu manşet olduk televizyonlara :)
  18. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Arkadaşlar hafta sonu sarıkamıştaydık faruk kayhan adına düzenlenen organizasyona katıldık önce belencik köyündeki okula yardım götürdük sonra da yarışlara katıldık. Televizyonda çıkan görüntüler benim bir...

19. moonwalker_arc

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yeni bir üyenin yazısını görünce aha hho satıcıları fake hesap açıp "ben taktırdım süper oldu, %40 yakıt tasarrufu sağladım, araba hızlandı" diyecek sandım yorumunuzu okuyunca içim rahatladı :))
  20. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı yeşil çok seksi olmuş :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri