Arama sonuçlarınız

1. muratl

Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli? Italya Fransa İspanya

2. muratl

2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

Ynt: 2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0 LPG litre olarak benzin tüketiminin 1.20 katını tüketir....
  3. muratl

2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

Ynt: 2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0 Benim arkadaşımda full modifiyelisi var idi.bu hafta sattı.araç offroad için çok güzel bir araç.lakin biraz küçük.yakıt konusunda şehir içi belirttiğiniz kullanım için sizi üzer diye düşünüyorum.arkadaşımın aracı m/T lastikle 24lt/100 km yakıyordu.

4. muratl

Kurban Bayramı İçin Kamp Yeri Lütfen :(

Ynt: Kurban Bayramı İçin Kamp Yeri Lütfen :( Bende yedigöllere gitmeyi düşünüyordum...tavsiye edildiğine sevindim.yardımcı olabilecek foto veya bilgi yazısı var mıdır?
  5. muratl

2001 Land Cruiser sağ ön cam düğmesi hk.

Ynt: 2001 Land Cruiser Sağ Ön Cam Düğmesi Hk. Kartal oto sanayinde bir elektrikci var....toyota servisinden ayrılmış bir usta..... Benim aracı yaptı.....tavsiye ederim

6. muratl

İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları

Ynt: İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları Kabatepe kampı,gökçetepe kampı,kömür limanı

7. muratl

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu 03 Ağustos 2013 tarihinde Yunanistan'dan girerek başladığımız Avrupa ve BAlkanlar seyahati tekrar Yunanistan'dan ülkemize giriş yaparak sonlandı.Uluslararsı ehliyet konusu benimde çok tepkimi çekmekte.Lakin sınırı geçtikten sonra feribot...
  8. muratl

Arabayla Yunanistana Gitmek

Ynt: Arabayla Yunanistana Gitmek Gerekli evraklar; Vize,uluslararası ehliyet,araç için yeşil sigorta,sağlık sigortası İyi seyahatler.....
  9. muratl

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Kusura bakmayın bana yazınızı şimdi gördüm.vergi indiriminin nasıl yaptırıldığına ilişkin arkadaşlar cevap verdikleri için tekrar yazmıyorum.

10. muratl

Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:)

Ynt: Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:) Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde bol neşe içinde kullanmanızı dilerim

11. muratl

Merhaba Vx 100 Alıcam Araç Hakkında Bilgi Ve Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Ynt: Merhaba Vx 100 Alıcam Araç Hakkında Bilgi Ve Tavsiyeleriniz Nelerdir? Tavsiye ederim.çok güzel ve konforlu bir araçtır.Ancak almadan önce detaylı bir checkup yaptır.Lakin parçaları uzun ömürlü olmasına karşın pahalıdır.
  12. muratl

Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Kabatepe Orman Kampı Arkadaşlar biraz daha yukarıda Gökçetepe orman kampı var. Kampın biraz ilerisinde bakir güzel koylar mevcut.tavsiye ederim.

13. muratl

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Saroz en çok sevdiğim kamp yerlerinden birisidir.ozellikle de kömür limanı.iyi eğlenceler diliyor ve merakla fotoları bekliyoruz....
  14. muratl

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında Ben honda Accord kullaniyorum...Rampada bir problem yaşamıyorum...Bir servise kontrol ettirin isterseniz
  15. muratl

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında İstanbulda ikamet ediyorsanız Bostancı sanayi sitesinde ikiler Hondaya gidin.hüseyin abi siZe her konuda yardımcı olacaktır.

16. muratl

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında Ali bey selamlar, Honda marka olarak çok problemsiz bir markadır.crv de guzel bir modelidir.bence nazar boncuğu olmuş... Aracınızı bu arada kesinlikle yetkili servise götürmeyin gereksiz yere fazla para harcarsınız.uzun vadede hondayı seveceğinize eminim.....
  17. muratl

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Yukarıda Verdiğim değerler LPG değerleridir. Benzinde şehir içi 18-19lt/100 km,şehir dışı 15 lt/100 km benzin yakar. Motor 4000 cc değil 4700 cc v8'dir. Vergi indiriminden yararlanıyorum.....
  18. muratl

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Uzun yolda 120 tl ile 310 km yaptım.... Sehir icinde sakin kullanımda 0,50 tl/km yakar

19. muratl

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Triger değişimi 5000 tl değil.işçilik dahili 1500 tl civarı tutar....parçaları pahalı bir araçtır lakin keyfine diyecek yoktur...
  20. muratl

Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Kabatepe Orman Kampı Kabatepe kampı gayet güzeldir.gökçetepe kampını da tavsiye ederim. İyi eğlenceler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri