Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkan39 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,140

volkan39

Yeni Üye
Merhaba site sakinleri.cok kisa ozet gecmek istiyorum.Ayin 25 i sabah cikip28 ekimde turkiyede olacak sekilde bir yurtdisi gezisi yapmak istiyorum ama neresi karar veremedim.Ancak vaktim kisitli oldugu icin avrupa disinda diger yerler uzak kalicak.CEvremden uygun birini bulamadigimdan tek basima gidicem saniyorum .Arkadaslarimin vize ve diger prosedurler icin vakti yok.Onerilerinizi bekliyorum...

Etiketler
Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

Selamlar
benim nacizane onerim Gurcistan olacaktır.. Vize gerekiyor muydu hatırlamıyorum ama cok dert olamz sanırım.. Vize derdiniz yoksa da, Yunanistan diger "cok pratik" hedefler diye dusunuyorum. simdiden guzel bir gezi dilerim, reha

Ukelalık olmazsa yaklaşık 40 ülke gezmiş birisi olarak size Suriye derdim. Ama son olaylardan sonra ülkede durum nedir bilemiyorum.

Vize sorunum yok schengen vizem var .ozel bi sirkette pilotum o yuzden ucak bileti de sorun degil bircok yer cok ucuz fiyata ucabilirim sadece ulkeye karar veremedim.tavsiyelerinizden birini degerlendirip hoteli ayarlayacagim...

Selam
İlhami beye katılıyorum.. Suriye için çok güzel şeyler söyleniyor idi... ama maalesef durum malum. Bu arada Makedon'ya da giden arkadaşlarımın pek beğendikleri bir hedef.. Benim de listem de tabii ki.. reha

Bu kadar kısa süre için en güzeli Avrupa'da bir şehre gitmek.Üç gün için Prag çok ideal. Hem Orta Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri hem de en ucuzlarından biri.Ama bu aralar Avrupa serin ve yağışlı olabilir. Daha önce nereleri gördüğünüzü bilsek daha farklı bir tavsiye de bulunabilirdik.
Ya da Dubai'de üç günde gezilebilecek farklı bir alternatif de olabilir.

Bencede gürcistan. pasaport ve vize gerekmiyor. 15 TL karşılığı giriş yapıp 3 ay (veya 15 gün değişmiş dediler) gezebiliyorsun . Suriye aslında çok güzel bir yer ama şimdi çok tehlikkeli bi yer. Uzunca bir dönemde öyle olacak gibi duruyor.

Prag budapeste viyana uclusunu daha once 2 kez gezdim.bu aralar soguktur ama kuzey avrupaya hic gitmedim.bu arada helsinkide son karari kilicam sanirim.dedigim gibi daha once gitmedigim bir ulke finlandiya .burasiyla ilgili tavsiye verebileceklere de simdiden cok tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri