Kabatepe Orman Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,205
Ynt: Kabatepe Orman Kampı

Eceabat a varmadan malkara dan sonra kömür limanı koyu var.dalış la ilgilenenlerin iyi bildiği bir yer. Belki yol üzerinde olduğu için 1-2 gece orada konaklayabiliriz.

Konu ile ilgili gelişmeler için.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97227.0

Etiketler

Merhabalar,
Dün bir arkadaşımla konuyu konuşuyorken bana söylediği "deniz için tesislerin önü daha uygun, piknik için sizin gittiğini yer, ağaç ve mangal için yapılmış yerler var" oldu.
Çadır kampında olanlar memnun görünüyorlardı. Bazıları (yanıma kimse sokulmadın diyedir herhalde) çadırının kapladığı alanın çok fazlasını iplerle çevirmiş, sanki emniyet şeridi çekmiş gibi.
Ben bir daha uğramam, gidene de gitme demem.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Arkadaşlar biraz daha yukarıda Gökçetepe orman kampı var. Kampın biraz ilerisinde bakir güzel koylar mevcut.tavsiye ederim.

Anzak yolunda orman işletmesi karşısında bir kamp daha var.ancak yol üstü olduğu için günübirlik gelen çok. Biz daha çok sessiz sakin yer aradığımız için kemikliyi tercih ettik.

2-3 sene önce gitmiştim ve o kadar ihmal edilmiş bir yer ki. özellikle tuvaletler olmak üzere ortak kullanılan mutfak alanının durumu vahim haldeydi. yazık çok yazık.

Merhabalar,
Emre ve Derya kardeşler,
Geldiniz mi, nerelerdesiniz. Bizim misafirlerimiz sanırım bu ayın 7 si gibi dönecekler. Eğer sizler hala bölgedeyseniz hanımla birlikte ziyaretinize geleceğiz.

arkadaşlar kabatepe orman kampında geçen haftasonu kamp yaptık. çadır kurulan alanda hiçte o kadar kötü değildi ortam. tuvaletler biraz pisti, sahilde hiç bir kötülük görmedim gayet güzel ve temizdi. sahil in ordan kamp alanına çıkan duşu kullandık orada da bir sıkıntı yaşamadık.

merket te aradığım herşeyi bulabildim çalışan bir restoran vardı ama yemeklerini bilemiyorum yemedim orda.

sonuçta 5 yıldızlı tatil değil ama benim bir çadır kampına göre beklentilerimi karşılayan bir tatildi.

Merhabalar,
Arkadaşım konuyu başlatıp şikâyetçi olan benim. Mutlaka fark etmişsinizdir benim şikayetim Kabatepe limanına yakın olan günübirlik kullanılan alan ve önündeki kötü bir koku yayan yosun kümeleriydi.
Zaten çadır kampında konaklayanların hallerinden memnun görünüyor olduklarını belirtmiştim.
Zaten lokanta ve marketin neler sattığı veya sarmadığı hiç ilgilendirmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri