Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL 351. dönem ;D

2. emre_ozk

LADA NİVA YA 205/80/16 FEDİMA SIROCCO LASTİK

Ynt: LADA NİVA YA 205/80/16 FEDİMA SIROCCO LASTİK Çok güzel.
  3. emre_ozk

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP 2003 model ve üstü nivaların ecusuna yazılım atılabiliyor. Başka sitede sadece supercharger la bitmiyor ecu için yazılım gerekiyor yazmıştı.

4. emre_ozk

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba Yürüyen motor aksamlarında sıkıntı varmı aracın önemli olan o Ben 2500 e alsam kaporto boya döşeme işlerini kendim yapsam 10000 e binilecek duruma getiririm herhalde.
  5. emre_ozk

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Şuanda askerim Taburun 2001 model otokar yapımı defenderi var. Tdi olmasına rağmen motor çok güçsüz alt devir yok. Bu araçlar duyduğum kadarı ile 1-2 yıl içinde ihaleye çıkacak. Başka taburlarda 2011 model defenderler var. Onlara diyecek birşeyim yok...

6. emre_ozk

Komple Sabit Ön Akslı Niva

Ynt: Komple Sabit Ön Akslı Niva yapacağız inşallah.

7. emre_ozk

YERLI YOGURT MAYASI

Ynt: YERLI YOGURT MAYASI Sütü kaynatıp soğumaya bırakıyorum tam soğumadan ılık derecede bir çay kaşığı tereyağını süte atıyorum. Yoğurdu biraz sulu oluyor. Tadında ise tereyağı tadı var.
  8. emre_ozk

YERLI YOGURT MAYASI

Ynt: YERLI YOGURT MAYASI Süt yoğurt ile mayalanır. Marketlerde satılan yoğurtlar ile süt mayalayıp yoğurt yaptım.Bazı markalarla olmuyor onlarda katkı var herhalde. Mayalamak için yoğurt bulamadım mı Tereyağı ile süt mayalayıp yoğurt yapıyorum.
  9. emre_ozk

MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR Mta yı takip ediyordum devamlı. Toyotalardan alacaktım. İhale için benim askere gitmemi beklemişler. Bu ihaleyide kaçırdık.

10. emre_ozk

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Xj bakmaya devam o zaman :)

11. emre_ozk

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT En fazla ne kadar yükselte biliyoruz 33" lastik takılabilcek seviyede yükseltilirmi
  12. emre_ozk

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) 5-6 yıl önce herkez araçlarımızı nasıl yükseltiriz diye düşünüyordu. şimdi geldiğimiz duruma bak. :) 5 yıl sonrada portal akslı 52" lastik çeviren araçlar göreceğiz herhalde.

13. emre_ozk

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Seymende şuan araç varmı
  14. emre_ozk

DEFENDER YARDIM

Ynt: DEFENDER YARDIM Bir hafta önce 2.5 düz dizel sürdüm. Bana göre hiç rahat araba değil gaza bassan gitmiyor. kabine gelen motor sesi çok fazla arabadan inince bağırarak konuşuyordum. Tek iyi yönü rampa aşağıya inerken pek fren kullanmıyorsun motor freni çok iyi. Vites dişli oranları çok iyi...
  15. emre_ozk

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? Ruhsata işletme sorunu var. Ruhsata işletmek problem olmasa eski nivalarda değiştirilebilir. Yeni nivalarda motor değiştirmeye gerek yok ecu chiplendimi araba çoşuyor zaten. Resimdeki motor eski milafori(murat 131) dedikleri motor, çift egzantrikli...

16. emre_ozk

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi İlginç proje kolay gelsin.
  17. emre_ozk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Cevaplarınız için teşekkürler. Yetersiz gelirse 90W bir panel daha alacağım. Aslında amaç sadece dolap çalıştırmak invertöre vereceğim 400 tl ile dolabımı 12 Volta çevirebilirmiyim.
  18. emre_ozk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar. 24 saatlik tüketimi 0.45 kwh olan bir buzdolabı için 130W panel ve 150 Amperlik akü grubu yeterlimidir.

19. emre_ozk

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bakım masraflarıda göz önüne alındığında 100 km'de 12 litre lpg tüketen bir araba daha karlı.(suzuki,niva,lpgli duster) 12*2430=29100 duster 7.5 litre mazot tüketse 7.5*3770=28275
  20. emre_ozk

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bir ara çok düşündüm duster'ı yakıt tüketimi topiğini okuyunca şaşırdım. genelde 7-8 litre tüketimi olmuş Demek dusterım olsaydı benim gittiğim yerler ve kullanma tarzıma bağlı olarak birde römork takınca 9-10 litre yakabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri