PIKACU
Kamp III
Ynt: YERLI YOGURT MAYASI
haydaa.daha bu baslıkta neler ogrenecegız bakalım..
haydaa.daha bu baslıkta neler ogrenecegız bakalım..
PIKACU' Alıntı:haydaa.daha bu baslıkta neler ogrenecegız bakalım..
PIKACU' Alıntı:tereyagıyla nasıl yapıyorsun detaylı bılgı verebılırmısın.ve sonuc nasıl?
emre_ozk' Alıntı:Sütü kaynatıp soğumaya bırakıyorum tam soğumadan ılık derecede bir çay kaşığı tereyağını süte atıyorum.
Yoğurdu biraz sulu oluyor. Tadında ise tereyağı tadı var.
Cavit bey karınca toprağından yapılacak artık.gezmen' Alıntı:Çocukluğumda yediğim yoğurdu yemek istiyorum!... ???
(Epeyce bir süre oldu, 15-20 yıldır kendimiz yoğurt yapıyoruz ama maya konusu sıkıntılı bir konu. Tekeller, bize neleri dayatıyorlar... )
Cavid Sezen
yavuz-çelikel' Alıntı:Cavit bey karınca toprağından yapılacak artık.
Heralde bez bir kese içine koyulsa olur.
PIKACU' Alıntı:uzun arastırma sonucunda hıc bıryerde bulamadıgım bu paketı a.o.c ıstanbul bayısı berk organık ( 0 216 340 84 51) le gorusem sonucunda , salı ve cuma gunlerı sevkıyatlarının oldugunu ve 2 gun oncesınden sıparıs verılesı durumunda urunlerı getırtebıleceklerını soyledı. 5 lıtre kecı sutu ve mayası 25 tl.5 lıtre ınek sutu ve mayası 17 tl.
bıraz uzak , zahmetlı ve normale gore bıraz yuksek fıyat olsada ılk sıparısımı verdım.cuma gunu alacagım ınsallah.
A.O.C. BAYI LISTESI ;
http://www.aoc.gov.tr/index.php?view=cnt&cinf=15%7Cx%7Cx