DEFENDER YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eaksu72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,059

eaksu72

Ana Kamp
BU ARAÇ HAKKINDA LÜTFEN YORUM YAPARMISINIZ.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-93402082/detay/

Etiketler

Ynt: DEFENDER YARDIM

Selam araç güzel görünüyor
Şuda varki tüm defenderler karşıdan bakıldığında göze hoş gelir mekaniği ne durumda önemli olan o bi anlayan kişi incelemeli

Yorumlarınızdan aydına cok uzak olmadığınızı düşünüyorum, bi hafta sonu gelıp bakın derim aracın hiç iç fotosu yok görüldüğü gibi ?

Bizzat gördüm. Dışı fena değil. İçi elden geçirilmeli. Sahibi bana 20.000 TL fiyat vermişti. Baya bir indirim yapmış. Neredeyse o rakamı bile gözden çıkarıyordum. Ama şu andaki fiyata vinçli ve şnorkelli 1991 modelini buldum. Bence yakındaysanız mutlaka gidip görün. Araç Nazilli'den Denizli yönüne giderken yaklaşık 6-7 km. sonra Durasallı Köyünde bulunan Alpet akaryakıt istasyonunda duruyor. Sahibi de istasyonun işletmecisi. umarım gönlünüze göre olur.

Bende aydında oturuyorum bu akşam gidip bakıcam ...kafama takılan bugün aydında bir jeep ustası var ona danıştım 2500 dizel motorun tutulmadığını söyledi kafam karıştıı... lütfen bu konuda uzman arkadaşların fikirlerini bekliyorum

Ustanız da benim gibi uzaktan tanıyor galiba Defender ailesini.
Zaten 2500 düz dizel dısında, 200 tdi, 300 tdi, nissan bd30 yada Ford transit (puma) uygulamaları mevcut. Düz dizele turbo uygulaması da diğer seçenek. Kısacası "ne kadar ekmek o kadar köfte".

Hayirli arayışlar. Ben de yaklaşık 1 yıldır arıyorum ama nasip kısmet değilmiş şimdilik.

eaksu72' Alıntı:
Bende aydında oturuyorum bu akşam gidip bakıcam ...kafama takılan bugün aydında bir jeep ustası var ona danıştım 2500 dizel motorun tutulmadığını söyledi kafam karıştıı... lütfen bu konuda uzman arkadaşların fikirlerini bekliyorum
Bir hafta önce 2.5 düz dizel sürdüm. Bana göre hiç rahat araba değil gaza bassan gitmiyor. kabine gelen motor sesi çok fazla arabadan inince bağırarak konuşuyordum. Tek iyi yönü rampa aşağıya inerken pek fren kullanmıyorsun motor freni çok iyi. Vites dişli oranları çok iyi rampaları çıkarken 1. vitesi hiç kullanmadım. 1 saat dip gaz gitsen motorunu hiç birşey olmaz. Kıyaslamak gerekirse 82 model 2.5'Luk doç kamyonette kullandım bana göre defenderden daha rahat.

Selam;
2.5 düz dizel defender için en düşük motor ustan haklı fakat o paralara düz dizelden başka bulamazsın
bizim için ilk önemli olan DEFENDER olması herkes bütçesine göre defenderini alır motoru ne olursa olsun arazi performansı sürüşü aynıdır daha sonra imkanları yettiği kadar madifikasyonunu yapar defender alacaksan ve 40.000 tl bütçe ayıramıyorsan olaya böyle bakmalısın
kolay gelsin

Düz dizel kullanıyorum. Yavaş gittiği, motorunun gürültülü ve sarsıntılı çalıştığı doğru. Ama hep gidiyor. Bir de herkeste aynı olup olmayacağını bilmem ama direksiyonuna oturunca her şeyi unutuyorum. Eğer özellikle defendere sevdalandıysanız tüm bu olumsuzluklar gözünüze görünmüyor. Bence önce bir kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR