Arama sonuçlarınız

1. M

Ultralight Backpacking

Merhaba, bu konuyu yakından takip ediyorum, bazen kaçırdıklarım olabiliyor :) Kendi çantamdan bahsedip bir kaç soru sormak istiyorum. İlk başladığımda 20-25 kg. çanta ile haftasonu kampa çıkardım. 10-15 kg. yük ile günü birlik doğa yürüyüşlerine çıkardım. Şimdi , Çadır - 2 Kg. (Karrimor X Lite...

2. M

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Ynt: Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son) Link vermekte sakınca var mı bilmiyorum. (Varsa kusruma bakmayın.) Aşağıdaki ürünlerden karma alıyorum. Cebimde , günlük çantamda ve kamp çantamda bulunduruyorum. Güzel de oluyor. Özellikle ayak için olanlar çok...
  3. M

Google Map'den Harita Hazırlıma

Ynt: Google Map'den Harita Hazırlıma Merhaba, Fikir vermesi açısından, android cihazınız varsa, 1 - Oruxmaps (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orux.oruxmaps&hl=tr) Ücretsiz bir uygulama. 2 - Mobile Atlas Creator (http://mobac.sourceforge.net/) Ücretsiz bir uygulama. Mobile...

4. M

Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı

Ynt: Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı Merhaba, Elektrikli dolap için jeneratör yerine akü ve güneş paneli ile çözüm üretilebilir. Kullanılacak dolabın özelliklerine göre seçenekler bulunabilir diye tahmin ediyorum.
  5. M

İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Bu gün itibari ile Karrimor X Lite X1 siparişi vermiş bulunmaktayım. Hayırlı uğurlu olsun. her ne kadar -15 derecelerde kamp yapmasak da, verdiğimiz paraya göre kaliteli olsun diyoruz. Evolite 'tan vazgeçtim. çok kararsız yazılar okudum...

6. M

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Ahmet bey merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz çadır verdiğiniz bilgiler doğrultusunda listeme girdi. Hatta fiyatı araştırınca şu an ilk sırada ;) ancak birkaç sorum olacak, yağmurlu ve rüzgarlı havada kullandınız mı...

7. M

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Merhaba, şu an 2 kişilik çadırım var. Tek kişi kampa çıktığımda paket boyutu ve ağırlığı rahatsız ediyor. Bir de çadırın içinde üşümesi de çabası :) Tek kişilik çadır almayı düşünüyordum. Fiyat olarak igloo iyi gözüküyor fakat internette fazla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri