Arama sonuçlarınız

1. hepbostanci

Satılık Dıscovery1 V8i Off Road Donanımlı

Merhaba. Aracınızı 1 ay önce sizden sonraki sahibinden ben satın aldım. Tesadüfen burdaki ilanı görünce birşey sormak istedim. Lpg tankını değiştirip biraz daha küçük bir tank takıcam. Eğer hala mevcutsa bagajdaki katlanır koltukları sizden alabilirmiyim? İlginize şimdiden teşekkür ederim.

2. hepbostanci

Dİscovery 1 Arazİ Şanzimani Sorunu

Sorunu hallettiniz mi bilmiyorum ama daha önceden uğraştığım bir tamiratı ekledim. Zannedersem sorunuzu çözmeye yarayacaktır. Parça şeması ve resimlerden sizin araçta eksik olanı bulup yenileyebilirseniz işlem tamam.
  3. hepbostanci

Dİscovery 1 Arazİ Şanzimani Sorunu

Discomu aldığımdan beri bir türlü yerinden kımıldatıp sola yatırmayı başaramadığım küçük sevimli vites kolunu sonunda tamir ettim. İnternette biraz araştırınca; Fixing a Land Rover Discovery Stuck Differential Lock or Transfer Case bu siteye rastladım. Aynı arızanın olabileceğini umarak işe...

4. hepbostanci

Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ?

Benim lastikler 235 70R 16. Yaklaşık 4 yıllık. Değiştirirken BF 225 75R 16 M/T almayı düşünüyorum.
  5. hepbostanci

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Gökçe HEPBOSTANCI (1998 Discovery 2.0 MPi) Muğla

6. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Buda benim discovery...

7. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Pek fazla tercih edilmediği doğru gibi. Benim fikrim bunun sebebi büyük oranda önyargı. Eğer off-road yarışlarına katılacaksanız doğru bir araç değil. Ama ailenizle geziler için alıyorsanız harika. Engel aşma konusunda tahmin edilenden çok daha...
  8. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Haftasonu balık avı dönüşümüzden kısa bir video. http://youtu.be/X6MhW1IBh1c
  9. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Benim öküzbaşın lpg yakıtı şehir içi sakin kullanımda 16-18 lt, şehirler arası 100-110 km süratle 12lt. Serilik açısından oldukça kötü. Zaten 0-100 km hızlanması teknik olarak 16.4sn. Dalaman Fethiye arasındaki yokuşlarda 3ncü viteste bağıra çağıra...

10. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Bir de sorum var. Bagaj kapısındaki 6.5 inch subwoofer lardan internette Türkiye'den satış yapan sitelerde bulabilen var mı? Benimkiler paramparça olmuş.

11. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Merhaba arkadaşlar. Discomu aldığımdan beri bir türlü yerinden kımıldatıp sola yatırmayı başaramadığım küçük sevimli vites kolunu sonunda tamir ettim. İnternette biraz araştırınca; http://bahnstorm.com/rover/discodifflock.htm bu siteye rastladım. Aynı...
  12. hepbostanci

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Merhaba, Ben de Disco mpi aldım. Henüz 1 ay oldu. Elimden geldiğince aracı öğrenmeye ve eksiklerini gidermeye çalışıyorum. Bilgi paylaşımı beni de mutlu eder.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri