Arama sonuçlarınız

1. selsun

"eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi) Geçmiş olsun ve kolay gelsin, ilgiyle izlemekteyim. Selamlar, Selçuk SÜNETCİ

2. selsun

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Mert Turan'ın sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamasını diliyorum. Selamlar. Selçuk,
  3. selsun

30 Kasım -3 Aralık 2012 Paris

Ynt: 30 Kasım -3 Aralık 2012 Paris Merhaba, Rotanız üzerinde Brugge gezilebilir. Tur ile gidilen Benelux+Paris gezilerinde yarım gün ayrılıyor. İyi gezmeler, Selçuk Sünetci

4. selsun

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent Bey hayırlı olsun, keyfini çıkaracağınızdan eminim. Selamlar, Gezekalın, Selçuk Sünetci
  5. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Evet çok güzel tanecikler, selamlar, Selçuk Sünetci

6. selsun

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bu güzel buluşma için Şirin çiftine tekrar teşekkür ediyoruz. Selamlar, Selçuk Sünetci

7. selsun

3.Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 11 Aralık 2011 )

Ynt: 3.Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 11 Aralık 2011 ) Merhabalar, Bugün İzmir'e gitmek zorundayım. Dönüşüm ise pazar akşam olacak. 3.Geleneksel Maltepe buluşmamıza fiziken katılamayacağım. İyi buluşmalar, Sevgi ve dostlukla, Selçuk SÜNETCİ
  8. selsun

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin... Selçuk Sünetci
  9. selsun

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Merhaba, http://www.gunespazari.com/tr/kablo-kesit-hesabi linkini kullanarak kullanacağınız güç, gerilim ve kablo mesafenize göre DC sisteme göre kablo kesitini bulabilirsiniz. Yine kullanacağınız güce göre sigortalar tekrar hesap edilmeli. Linki tesadüfen buldum...

10. selsun

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Merhabalar, Çekme karavan ile gezi yazılarınızı sessizce izledim. Bilgi kaynağı olarak çok faydalı bir döküman ayarında. Paylaşımınız ve anlatımınız için teşekkürler, Motokaravan ile gezi yazılarınızı da izliyor olacağım. En çok...

11. selsun

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Küheylan Avrupa turumdan döndü. Maltepe buluşması an meselesi... Selçuk Sünetci
  12. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Hoş geldiniz. Selamlar,,, Selçuk Sünetci

13. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Şirin'ler merhaba, 24 Ağustos'tan bu yana sesinizi duyamadık. Nerelerdesiniz... Selamlar, Selçuk Sünetci
  14. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kusur benim, zaman ayarlayamadım, hem sizi hem kendimi heveslendirdim. Başka bir sefere umarım görüşebiliriz. Selamlar, Selçuk Sünetci
  15. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yusuf hoş geldin, Almanya'da buluşamadık. Sen Düsseldorfta iken ben Köln'de idim. Nevar ki benim vaktim olmadıgından halilo11 arkadaşımızla dahi buluşamadım. Başka bir zaman görüşebiliriz umarım. Selamlar, Selçuk SÜNETCİ

16. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Halill Bey merhaba, Köln de Dom un yanında olacağım. Halkbank'ta. İş planına göre uygun olduğumda Yusuf u arayacağım. Görüşmeyi isterim. Selamlar, Selçuk Sünetci
  17. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Halill Bey, Yusuf kardeşim, Kısmetse iş nedeni ile pazartesi günü Düsseldorf üzerinden Köln'e geliyorum. Çarşamba dönüş. Vakit ayarlayabilirsem buluşmanıza katılırım. Selamlar, Selçuk Sünetci
  18. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Pozitif düşüncelerimiz hep sizinle birlikte emin olun. Teknik sorunları sıkıntı etmiyorum, biliyorum ki ve herşeyden önemlisi bu sorunları anında giderecek bir ikli olarak seyahat ediyorsunuz. Gezekalın, Selçuk Sünetci

19. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Merhabalar, Cavid Bey'in dediği gibi "biraz çatlayarak(!) da olsa izliyoruz." Selamlar iyi gezmeler, Selçuk Sünetci
  20. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Evet, bilgisayar başında keyifle izlemeye başlayalım bakalım,,,, İyi gezmeler... Selçuk Sünetci

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri