buralpdi' Alıntı:arkadaşlar ben cumartesi saat 12'den sonra buluşma yerindeyim
Erken gelen kazanır. ;Dgüngör' Alıntı:Levent sen istediğin için buluşmayı pazar gününe aldık. Çorba,kadayıf ve çayı pazara sakla lütfen
Gültekin' Alıntı:Katılmayı çok arzu ediyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz.
atiladi' Alıntı:Cumartesi günü maltepede görüşürüz....
güngör' Alıntı:Levent sen istediğin için buluşmayı pazar gününe aldık. Çorba,kadayıf ve çayı pazara sakla lütfen
fsirin' Alıntı:Erken gelen kazanır. ;D
mayıstosböce' Alıntı:Akşamı bulmadan sahile gelirim eğer erken gelecek olan varsa aracı bulaşacağımız yerede çekebilirim.Buralp di bu sefer su koyvermezsin umarım,sucuk yoksa çay yok filan demeler olmaz ama bu sefer seni şaşırtacak birşey getiriyorum hee tadına bakacak kadar olacak.Umarım bir terslik olmazda gelebilirim.
insel' Alıntı:Cumartesi aksami geleceksek yemek isini napariz orada. Hava soguk olsa da disaridan ne kadar faydalanabiliriz acaba? Sofra kurulurmu o parkta. Ben pazar sabah erken donecegim. Cumarteside saat 19 gibi gelecegim.
selsun' Alıntı:Merhabalar,
Bugün İzmir'e gitmek zorundayım. Dönüşüm ise pazar akşam olacak.
3.Geleneksel Maltepe buluşmamıza fiziken katılamayacağım.
İyi buluşmalar,
Sevgi ve dostlukla,
Selçuk SÜNETCİ
simurg2' Alıntı:arkadaşlar maltepe de oturmam nedeniyle cumartesi sizlere çayımı böreğimi alıp misafirliğe gelebilirim tam olarak nerede olacaksını migros önümü yoksa ilk buluşmanın yapıldığı idealtepe deniz tarafındamı isterseniz telefonlaşabiliriz :05362518101 telefonum
simurg2' Alıntı:arkadaşlar maltepe de oturmam nedeniyle cumartesi sizlere çayımı böreğimi alıp misafirliğe gelebilirim tam olarak nerede olacaksını migros önümü yoksa ilk buluşmanın yapıldığı idealtepe deniz tarafındamı isterseniz telefonlaşabiliriz :05362518101 telefonum