Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, yani yıl yorgunu, yolları bomboş istanbul'da biraz dolaşmaya çıktık, akşam eve, bir dükkanda unutulmuş kalmış orjinal karavan banyo lavabosu alıp döndük, tamda istediğim ölçüde... 2015 güzel başladı...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Cumartesi pazar karavanda yapılacak pek iş yoktu, kapı eşik alüminyum profillerinin montajını yaptım...Karavanın içinde temizlik ve organazier kutularının vida gibi eksiklerini tamamladım, tüm organizer kutularının düzenlemesini...
  3. atiladi

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hasan'ın dediği gibi görünüyor, Araç orjinal imalat ise çok güzel bir iş olabilir, orjinal deyilse dönüşümde neler yaşanacak takip edeceğiz...Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bir gün pass bir gün iş, bu gün iş günüydü.... PVC yer kaplamasına başlayabilmek için önce karavanda gereksiz işi bitmiş malzemelerin tamamını depoya taşıdım, önce ortalığı çalışılabilir hale getirdim, hava yağışlı olduğu...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, nihayet iş başı...Önce nerede kaldığımızı inceleyip, sabah hızla işe başladım, masa grubu panoramik pencere altının duvar kaplamasını yerine alıştırıp, kablo ve havalandırma fanı delikleri delindikten sonra, izolasyonunu...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Karaköyden deyil, internetten aldım...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Enver abi, artık yatmıyorum, bu gün nihayet ayağa kalktım ama çalışmadım, çünkü karavandaki iş sırasına göre sol tarafın bel altı izolasyon ve kaplama sırası gelmişti, ardında yer pvc kaplaması yapacaktım ama şu an için eğilip...
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Herkese tekrar teşekkür ederim.... Sorun maltepede ise, Bi dahada maltepeye gelmem, odunları hazırla Tanju, bekle bizi poyrazlar...

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bilgi için teşekkürler, su ve kola da sorun olmamadığı için ben sıyırdım..Merak edenlerde böylece anlamış oldu, kamu yararına olan bu bilgiler için tekrar teşekkürler...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Herkese tekrar çok teşekkür ederim.. Mesut abi, geçengün maltepe buluşmasında kulaklarını çınlattık, sohbet sırasında, milli içkimiz ayranın nekadar içilirse içilsin trafik çevirmelerinde bizi zorda bırakacak herhangi bir sorun...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hepinize teşekkür ederim...Beş sene önce, plastik tabureden düşememiş, tek ayağım üzerine yere atlamak zorunda kalmıştım, omurgayı leğen kemiğine bağlayan bağlardan şağ taraftakinde zedelenme olmuştu, geçen beş senede ufak ikazlar...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim. Belimdeki eski sorun yine nüksetti bes gündür yatıyorum, sanırım pazartesiye kadar iş yok.
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah yine alışveriş, zemin ve banyo iç duvarı için pvc yer kaplamalarını, banyo duş teknesini (90x90), ve izolasyon için cam yünü aldım, öğleyi buldum... Karavana dönüp malzemeleri içeri atınca bir baktımki...
  15. atiladi

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Yücel, YBR 125cc galiba, güzel motor, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun...Karavanın arkasın koymak için ideal motorlardan biri, umarım bir gün bunu arkasına koyabileceğin bir karavanada sahip olursun...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Dün elektrik malzemelerini almıştım, prizler, sigortalar, vs, hepsi "schneider" markalı...Önce buzdolabı ve klimanın prizlerini montajladım, sonra klimanın su tahliye hortumunu araç dışına çıkardım, klimanın egzost çıkışınıda...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Patron ne diyorsa, yapacaksın, başka çare yok...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bir çok arkadaşımız tek başlarına veya grup olarak gezip güneş panellerinin nimetinden faydalanarak kamp dışı konaklamaları tercih ediyor ama, bir çok arkadaşımız ise tek başlarına seyehat ediyor ve kamp dışı konaklamalarda...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tavan orta kısımları kuşaklara Daysom mastik ile yapıştırıldı, tavan dolaplarını bağlayacağım için kenarlarda vidalar var, havşa açılıp gömülüp beyaz litapon tamir macunu ile dolduruldu, bu yüzden görülmüyor...Yan duvarlardan...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah önce dün ilk kat boyamasını yaptığım, tavan köşe dönüş kotralarının ikinci kat boyasını yaptım, ilk katı ahşap hemen emmişti ikinci kat atılınca güzel oldu... Boyama bitimi tam isabet, karavanın yeni buzdolabı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri