Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,594

Destan06

Vahit Önal Mesken-i Seyyare
Yer
Ankara / Elvankent 0 505 350 71 77
Sizlerden bulaşan bu hastalığa böyle bir ilaç buldum olur mu? Ben böylesini ilk defa gördüm daha önce gören varmı? Biraz uzun Biraz Yüksek.

IMG-20141221-WA0012.jpg

IMG-20141221-WA0009.jpg

IMG-20141221-WA0010.jpg

IMG-20141221-WA0001.jpg

IMG-20141221-WA0005.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

TA2RX' Alıntı:
Tabandaki garip yükselti nedir? Ne amaçla yapılmış? Bir fikriniz var mı?

Şaseler yüksek olduğu için taban seviyesi orası , şase içi boşlukları fazla olduğundan kaynaklanıyor. Oraları da alt su depoları olarak kullanmayı düşünüyorum.

Araç değişik bir görüntüde ancak karavan için ideal. Uzun ve yüksek. Umarım aklınızdaki karavanı yaparsınız. Plan olarak ne düşünüyorsunuz? Paylaşır mısınız?

Bence tabanı kıyısından köşesinden söküp içine bir bakın derim.çünkü benim aracımda da bu şekilde 15 cm yükselti vardı bakın o yükselti neymiş :smiley: ve şimdi 15 cm kardayım :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1419627709.027799.jpg

2005 model, göz hastanesinde ambulans olarak kullanılmış, 140.000 km orjinal. Avantajlarından biride geniş kayar kapı olmaması bir dezavantajı da sol tarafta da aynı kapıdan var.

IMG-20141221-WA0013.jpg

İç yükseklik normalden 25-30cm. fazla ise, kaldırmalı (asansör) yatak ihtimali doğabilir !
Süper yüksek tavanlı yenileri (H3) 2172 mm.

Ama kendi yapanlar için, hendek önü deve misali olmalı ? ;)

Çift kabin kamyonete giydirme kapalı kasa yapılmış gibi duruyor. Arkada ki kasa aerodinamik olsun diye aracın önüne kadar gelmiş gibi duruyor.

Hasan

Hayırlı olsun, umarım gönlünüze göre bir gezen ev yaparsınız.

Hasan'ın dediği gibi görünüyor, Araç orjinal imalat ise çok güzel bir iş olabilir, orjinal deyilse dönüşümde neler yaşanacak takip edeceğiz...Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun...

DDDD.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR