Arama sonuçlarınız

1. mildseven

Discovery II Çeşitli Sorunlar

Ynt: Discovery II Çeşitli Sorunlar Merhaba Serdar; Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler. Ben de Disco'yu gündelik, ev-iş özellikle, kullanıyorum. Günlük minumum 100 km. yol yapıyorum. 180.000 km'yi devirdi benim küheylan. 2005 yılında satın aldığımda 108.000 km idi. Disconun radyatörünü kontrol...

2. mildseven

Ynt: Discovery II Çeşitli Sorunlar Merhaba Erdal Bey; Erol ustanın adresi telefonu ve/veya telefonunu verebilir misiniz? Uğur
  3. mildseven

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Ne zaman istersen. Hatta birkaç kişilik bir grup olursa ben de buradan beraber daldığımız arkadaşları alırım. 2-3 gün gruba özel dalarız. Hatta ve hatta araya bir gece dalışı bile sıkıştırabiliriz. Selamlar Uğur

4. mildseven

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Merhaba Mert; Çandarlı'da da Karaburun'da da tekne ile daldık. Ayvalık'ta iki dalış teknesinde de -İstanbuldan gelen grupların kalabalıklığı nedeni ile- yer bulamayınca yakında neresi var diye ararken bulduk Çandarlı'yı. Bir tek dalış teknesi var. Tekne biraz...
  5. mildseven

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Merhaba; Kuzeyden Güneye: Ayvalık, Çandarlı, Karaburun, Çeşme, Bodrum, Marmaris, Datça ve Kaş'ta daldım. Dalış bölgeleri içerisinde favorim hala Kaş. Çandarlı ve Karaburun çok bilinmese de güzel dalış bölgeleri. Her ikisinde de bol bol müren görebilirsiniz...

6. mildseven

Merhaba; Bu masrafları çıkardı mı sizin Disco? ABS Sensörlerini ve ABS Modülatörünü arazi kullanımında korumanın bir yolu yok mudur acaba? (Söküp çıkarmak dışında ;D) Selamlar Uğur

7. mildseven

Merhaba; Araçta TC var ise Difransiyel Kilidine ihtiyaç yok mudur? Uygulanmaz mı? Lüks mü olur? Dif Lock üzerine yazışmaları okudum ama ya ben fark etmedim ya da böyle bir konuya değinilmedi. Selamlar Uğur
  8. mildseven

Teşekkürler Yavuz Bey. Memduh Usta'nın CV'sinin de sayfada olması hoş olmuş. Selamlar Uğur
  9. mildseven

Merhaba Erdal Bey; Etkinliklere katılmayı isterim. izdoff'un sayfasından da takip etmeye çalışırım. Aracınızın bakımını İzmir'de nerede yaptırıyorsunuz? Etkinliklerin fotoğraflarına göz attım. Tanıdık bir simaya rastladım. Asil, ayrılmadan önce aynı fabrikada çalışıyorduk. Selamlar Uğur

10. mildseven

Selamlar; İsmim Uğur Öztürk. İzmir'de yaşıyorum. İnternet ile sürekli içli dışlı olmama rağmen ilk defa bir Forum'a üye olup yazı yazıyorum. Forum'u bulmam da tamamen tesadüf eseri oldu. Daha doğrusu forum benim hobi olarak ilgilnediğim hemen hemen her konuyu; Scuba, sualtı fotoğrafı, 4x4...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri