Arama sonuçlarınız

1. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Sıfır lastiklerde balans tutmama problemi oluyor mu Olduğunu söyleyen lastikçiler var. Ben hiç görmedim.

2. S

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

mali kısmı ve görünüşü ustalar tarafından kabul görmesi garanti olmalı. Bu sitede "usta" bulamazsınız. Bulsanız da internet üzerinden amortisörün fotoğrafına bakarak birşey söyleyemezler. Adam olan biteni kendi gözüyle görse bile zor anlayacak bence, bu işlerle uğraşan bir iki dükkan vardır...
  3. S

Frontera B Arka Silecek

Benim gördüğüm röleler pek tehlikeli şeylere benzemiyorlar, ama söklülemiyorsa ve sökülemediği yer önemli bir parçaysa onu bilemem. Pek sökülemeyecek birşeye de benzemiyor aslına bakarsanız ama bu forumlarda şu iki kabloyu elektrikçiye götür lehimlet diyen "elektronikçilere" dair muhabbetler de...

4. S

Kilometre Sayacı

Ya bir yerde okudum da ayna mahruti oranları değiştiğinden kilometre sayaç dişlisinin de ona göre değişmesi gerekiyor gibisinden Doğru da, hiç çalışmaması ile ilgisi olamaz, yanlış gösterir en fazla.
  5. S

Kilometre Sayacı

Aracım 92 model,hız göstergesi ve kilometre sayacı çalışmıyor,bunun nedeni lastiklerin büyük olmasından mıdır acaba Bu soru da şuna benziyor, 80 yaşındayım, artık gözlerim pek görmüyor, acaba vakti zamanında 800 sayfalık kitaplar okurdum ondan mı acaba? Yok bence ondan değil, öyle olsa...

6. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Ben olsam maxxis satıcısını arayıp üretim tarihini sorardım, üstünden 7-8 sene geçmiş bayat lastiğin ucuz olması birşey ifade etmez çünkü. Yok eğer öyle bir durum yoksa, birinin diğerinden 2 kat daha kaliteli olma ihtimali olduğunu pek sanmıyorum, gene de biraz temkinli olup bu lastikler balans...

7. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

"İmaj" sıralaması öyle görünüyor. Kalite sıralaması mı bilemem, conti de aynı diğerleri gibi herşeyden önce maliyet düşürmeyi düşünen bir marka sonuçta piyasada almanya kaynaklı bir marka olmanın getirdiği artılar var o yüzden de sıralama aynen öyle. Gel gelelim conti çalışanlarının linked in...
  8. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

GENERAL TIRES kalite olarak diğer ikisinin altında mı kalıyor ? GT radial ile ikisini aynı marka zannedip yanlışlıkla GT radial almadığınız sürece mesele yok (alsanız ne olur o da ayrı konu sonuçta bu AT lastik, illa yumuşak hamurlu olması gereken kışlık lastik değil), bilmiyorum sıralamayı...
  9. S

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

problem olsa yazarlardı Emin misiniz? Problemi yazabilmek için önce varlığından haberdar olmak lazımdır. Ortaya çıkma ihtimali olan problemler ne? 1- standard dışı emisyon 2-kısalan motor ömrü. 1. problemi anlayabilme ihtimalleri yok, 2. problemi de en az 100bin km devirmeden anlama ihtimalleri...

10. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Bence arabanın satış fiyatı üzerinde yüzde bilmemkaç ötv var diye lastiğin üzerinde de olması saçma bir durum. Bu şartlar altında sizin yerinizde ben olsam benim tercihim belli olurdu, siz ötekiler 2 kat daha konforlu diyor olabilirsiniz belki ama bence sadece 2 kat daha pahalılar o kadar. Bu...

11. S

1997 Ford Explorer 4.0 Şanzıman Hakkında

Sorunuzun cevabı burda yazıyor gibi http://www.ford-trucks.com/forums/186448-transmission-transfer-case-spinning-sound.html Alakalı kısım şurası: This unit is prone to certain mechanical problems that are beyond the scope of most shops to repair. The most common mechanical failure is acomplaint...
  12. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Hepsi öyle değil maxis yarısı kadar. PİRELLİ-DUNLOP-MAXXİS-TOYO-COOPER-FALKEN-FORMULA-BF GOODRİCH-DEESTONE-HANKOOK-APOLLO-RİKEN-STARFİRE-MARSALL-HENAN-LASTİK "Yok satarak" fiyatı düşürmüşlerse bilemem.

13. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Bunlar arasında çok bariz fiyat farkları var gibi geldi bana yanılıyor muyum? Bilinen bir problemi olmadığı sürece en ucuz olanı tercih ederim çünkü biri 100 iken diğeri 110 değil 200 gibi geldi bana...
  14. S

As 250 Fındık Motorlar

üflememesi gerekiyor. sağlamı 2 bin lira iken tamir edilmesi gereken motora bin lira vermenin anlamı yok (fiyatını yazmamışsınız ama hadi diyelim tahminen yarısı kadar), onun tamir masrafı zaten en az o kadar tutar, hatta muhtemelen ötekinden daha pahalıya çıkar.
  15. S

Frontera B Arka Silecek

O devrenin tamamını görmeden röle arızalı demek ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten aynı mantıkla motor arızalı demek te çok doğru gözükmüyor. Bilgiden çok tecrübeye dayalı yorumlarda böyle problemler olur. Röle nedir sorusuna gelince, burda biraz karalamışlar, konu ile ilgili mesleki bilgisi...

16. S

As 250 Fındık Motorlar

araba motor lazımken 5 bin ediyor demek ki, lazım olmasa 5+2=7 edecek... ben öyle anladım.
  17. S

5.7 Motoru Nasıl Bilirsiniz ?

1.4'ü çıkmış bunların ben onları daha ilginç bulmuştum, ama gel gelelim çekiş sistemini 4x4 yapmamışlar. Yapsalardı, dacia-suzuki-daihatsu tayfasına bir yenisi eklendi, hoşgeldin jeep sende bizdensin derdim... neyse tamam konuyu dağıtmayalım, siz 5.7'ye yoğunlaşın..
  18. S

Navara Pick-up Kasa Içi Ve Diş Kaplama Alinstech

bir iş açılıyorsa bunun reklamı yapılacaksa bunun departman şeklinde yapılmalı bir foruma yazdıysanız bu forumu takip etmek lazım yoksa bulaşmamk daha iyi gibi geliyor bana Esnaf adam ne departmanı:-) ben hiç şaşırmadım yadırgamıyorum da. zaten reklam amacına da ulaşmış bakın bu kadar adam...

19. S

Yeni 3,3 Aracımla Aranızdayım .

tahminim bu araçlara bakımını tam olarak yaparsanız pek arıza vereceğini sanmıyorum ben bakımı tam olarak yapılan araç görmedim, uzun ömürlü antifriz, tam sentetik motor yağı vs türünden şeyler boşuna icat edilmiyor :-)
  20. S

Sabit Aksın Avantajları Neler?

Bu sabit aks işinin temel mantığı sağlam arabayı ucuza maal etmektir, bir şeyi ne kadar basit yaparsan, diğer şartlar eşit olduğu sürece, daha sağlam olur çünkü (diğer şartların eşit olması gerektiği önemli, birini çelikten ötekini tenekeden yaparsan sabit akslı olması birşey ifade etmez.) Bizim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR