Arama sonuçlarınız

1. orhunsenocak

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Araçlar kol nizamında ...

2. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Toplu resmimiz ...
  3. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Gecenin bir köründe sıcak çayını esirgemeyen Sinan Abimiz ve Renault X5 ' i

4. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Fatih kardeşime yakın takip ))))
  5. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Bazı resimler... Buyrun...

6. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Sevgili Umut kardeşim madem bu konuyu açtın bendeki resimleride ekleyim. Herkes otomatik vitesmiş hemen gazı aldığımız gibi doğru koyulduk aytepe yoluna.. Ve işte bendeki resimler ve videolar ...

7. orhunsenocak

Alternatif Off-Road Keşif Gezisi (8 Aralık 2007)

Ynt: Alternatif Off-Road Keşif Gezisi (8 Aralık 2007) Yaşayan bir efsane yatağında belgelenmiş bence . Ahmet amca olmadan o araç gitmez , o araç da Ahmet amca olmadan gitmez bence.Motor ve şanzuman gibi olmuşlar.O arabayı da benim diyen kullanamaz.Gerçekten harika bir belgesel olmuş...
  8. orhunsenocak

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) ;D Bugün herşey 10 üzerinden 10 eder bir gezi geçirdik.Çıkarmı çıkmazmı , ağırdamı , kilide taktınmı , rahat geçtinmi falan filan bitmez bu muhabbetler.Ama gerçek şu temiz hava , bol gıda , hamsi , çamur doğa ile mücadele bu...
  9. orhunsenocak

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Bu listedeki herkes katılırsa pazar sabahı saat 08:30 ' da bu konvoyu outlet centerda düşünemiyorum.Yollara sığmaz valla.Şimdiden adamın ağzının suyu akıyor ....))))))

10. orhunsenocak

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Sevgili Kardeşler. Gezinin başında tepeyi ilk çıkan araçlardan biri olarak bende katılırım dedim ama kendimi listelerde göremedim.))))) 41 LE 262 ( Bataklık Canavarı ) Lada Niva + 1 olsun lütfen

11. orhunsenocak

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Herkese Selamlar ... Belirtilen geziye zevkle katılmak isterim.Umut kardeşim bencede bozma o geziye Land ile gelmen lazım.Batarız çıkarız ama mühim olan doğa ile mücadele ve iyice acıkarak helva ile balıkları...
  12. orhunsenocak

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Tüm offroad camiasına selamlar ... Ben Fatihe katılıyorum.O rampayı ve zemini görmeden yorum yapmayalım.Bayramdan sonraya bırakmadan belirtilen adresde meraklıları ile buluşmak isterim.Fatihin dediği gibi Hamsi oldukdan sonra problem yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri