İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,091

umutkaptan

Dönen tekerler zaferi müjdeler.
Yer
Kocaeli
Web
www.gonulluitfaiyeci.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2AUP
Sadece Toplantı Yapacaktık!
İzmit ve çevresinde yaşayan gezenbilir üyeleri olarak 24.12.08 tarihinde drönder in organizasyonunu yaptığı bir toplantı tertipledik.

Amacımız;
Çevremizde arazi aracı olan ama etkinliklere katılmayan insanlara ulaşmak.
Arazi aracı olmayan ama doğa ile iç içe olmak isteyenlere biz nasıl ulaşırız.
Konuları çevresinde görüş bildirdik.Yeni fikirler ürettik ,eleştirilerde bulunduk.Gezilecek yerlerin dijital haritalarını çıkartmak diğer doğa kulupleri ile ortak bir şeyler yapmak kısa sürede varılcak hedefler olarak belirledik.

SL271667.png

Toplantıya katılanlar:
Sol cenap:Doğan abi ,Önder,Mustafa,Cevat abi,Fatih
Sağ cenap:Mesut abi,Erkan,Orhun,Yetkin ,Orçun
Makinanın ardında: umut

SL271668.png

SL271669.png

Tüm bu anlattıklarım 30 dk sürebildi.
Orhun'a aytepe mevkiinden telefon eden arkadaşı kar kalınlığını 40cm olarak bildirince mevzu bir anda değişti.Orhun ben pazarı bekleyemiyeceğim diyerek verdi gene gazı.
4 boğaz holley karbüratör gibi gaz bekleyen ben offroad çu şehirde toplantı yapmaz dağda yapar ;D deyince masadan kalkıldı.

Ekip:
Doğan abi lada Rehber ve lider
Orhun Lada
Önder ZJ
Mustafa XJ
Fatih Suzi

SL271671.png

ikmal yapıldı ve yola çıkıldı. LR def 300TDI ile sadullahla buluşacaktık. Sadullah biraz gezinmiş ama bir yerlerde takılmıştı.Vinçide arıza çıkarttığı için Cherokee defender kardeşliği adında yanına doğru yola koyulduk.

SL271693.png

Sadullah biz gelene kadar kendi işini haletmişti. Artık hep beraber karların üzerinde turluyabilirdik.

th_SL271680.png

SL271690.png

SL271691.png

Etiketler

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Oh oh Maşaallah.Artık bakıyorum hafta içi gece kaçamaklarınada başlamışınız.
Tebrikler hem akşam kaçamağı hemde toplantı amacınız için.

süppeer.artık izmitte de böyle bir hareket olması gerekiyordu,bu olaya ön ayak olduğunuz için ordaki herkese teşekkür ediyorum.bu akımın sonuna kadar destekçisiyim.bu olayla alakalı üzerime düşen bişey varsa seve seve yapmaya hazırım...

abi olsun adamlar kacamak yapıp zevk i sefa yapıolar onu yapamıyanlardavar : (

yuysal' Alıntı:
Oh oh Maşaallah.Artık bakıyorum hafta içi gece kaçamaklarınada başlamışınız. Tebrikler hem akşam kaçamağı hemde toplantı amacınız için.

amaç toplanıp kulüpleşmekti. bir anda komanda dağda uyur dediler bizde off-roadcuyuz dağda toplantı yapalım dedik. bu gün malum iş günü çok geç kalmak istemedik ama defenderli dostumuz tek başına dayanamayıp dalınca kara onun yanına gitmeye çalıştık. sonra vinci çalışmadı vs vs... dağ evinde toplantı sıcak ortam çay .... ve baya geç kaltık tabi ki ....

bandit' Alıntı:
süppeer.artık izmitte de böyle bir hareket olması gerekiyordu,bu olaya ön ayak olduğunuz için ordaki herkese teşekkür ediyorum.bu akımın sonuna kadar destekçisiyim.bu olayla alakalı üzerime düşen bişey varsa seve seve yapmaya hazırım...

kendinizi daha iyi tanıtırsanız iletişime geçme şansımız olur. her türlü desteğe ihtiyacımız olacaktır. izmit ve çevresinde bir oluşumun ilk tohumlarını attık.
ama bu tohum su ister toprak ister emek ister güneş ister.... ister de ister büyüyüp ağaç olmk için... kimimiz su oluruz kimiz güneş. hep beraber büyütürüz bu ağacı....

kendinizi daha iyi tanıtırsanız iletişime geçme şansımız olur. her türlü destek ile izmit ve çevresinde bir oluşumun ilk tohumlarını attık.

ama bu tohum su ister toprak ister emek ister güneş ister.... ister de ister büyüyüp ağaç olmk için...

kimimiz su oluruz kimiz güneş. hep beraber büyütürüz bu ağacı....

Önder kardeşim ne kelam etmişsin

şair misin dişçimisin offroad çu musun anlamadım :smiley:

önder abi ben freni patlayan lacivert cj yi kullanan vatandaşım.Şener... yeni üyelik açmışım galiba bilgilerim gözükmüyor. ama gezi harika gözüküyo fotolardan ve gerçekten çok mutlu oldum izmitte böyle bi oluşum olduğu için takipçisiyiz.

Ne güzel düşünceler bunlar, tebrikler ve bu yolda başarılar dilerim...

Arkadaşlar ben okumakta biraz geç kalmişım elimden geldigi zamanımın yettigi her türlü organizasyonda varım .

Amacımız;
Arazi aracı olmayan ama doğa ile iç içe olmak isteyenlere biz nasıl ulaşırız ?

Sorusunun cevabı : Ben burdayım ve bir arazi aracım yok ama sizlerle ve doğa ile iç içe nasıl olurum?

önder abiiiiiii !!!! Bak pazar gezilerine gelemiyorumdaa, akşam gezisinde olurdum ya.. Gruptan bi seni tanıyorum.. Bide bazen SMU plakalı suzukiyi görüyorum bazen çarşıda.. valla çok eğlenceli olmuş geziniz..

Sevgili Umut kardeşim madem bu konuyu açtın bendeki resimleride ekleyim.
Herkes otomatik vitesmiş hemen gazı aldığımız gibi doğru koyulduk aytepe yoluna..
Ve işte bendeki resimler ve videolar ...

gece turlarında dönüş saati için yeteri kadar izin kağıdına sahip arkadaşları gezilerimize bekleriz... ama dönüş kısmı hep açık kalsın... bizim gazcılar çok... bütün arabalarda gazlı şöförlerde... :smiley:

Bazı resimler... Buyrun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri