İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,097
Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Fatih kardeşime yakın takip ))))

Etiketler

Gecenin bir köründe sıcak çayını esirgemeyen Sinan Abimiz ve Renault X5 ' i

Toplu resmimiz ...

Araçlar kol nizamında ...

Aytepe'ye varış ve çay molası ...

almirsen' Alıntı:
önder abi ben freni patlayan lacivert cj yi kullanan vatandaşım.Şener... yeni üyelik açmışım galiba bilgilerim gözükmüyor. ama gezi harika gözüküyo fotolardan ve gerçekten çok mutlu oldum izmitte böyle bi oluşum olduğu için takipçisiyiz.

hatırlamam mı dostum ilk organizasyonda sizede ulaşalım özelden cep nosu verirseniz iletişim daha sağlıklı olur...

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar ben okumakta biraz geç kalmişım elimden geldigi zamanımın yettigi her türlü organizasyonda varım .

bizde sizinle ve yuvacıklı dostlar ile hep beraber olmaktan çok mutlu oluyoruz...

nicomedia' Alıntı:
Amacımız; Arazi aracı olmayan ama doğa ile iç içe olmak isteyenlere biz nasıl ulaşırız ?
Sorusunun cevabı : Ben burdayım ve bir arazi aracım yok ama sizlerle ve doğa ile iç içe nasıl olurum?

bizde co-pilota ihtiyaç çok ;) her zaman araçlarda yer buluruz siz yeter ki çamurda halat çekmeyi göze alın...

efe_41' Alıntı:
önder abiiiiiii !!!! Bak pazar gezilerine gelemiyorumdaa, akşam gezisinde olurdum ya.. Gruptan bi seni tanıyorum.. Bide bazen SMU plakalı suzukiyi görüyorum bazen çarşıda.. valla çok eğlenceli olmuş geziniz..

efe benim de haberim yoktu geziden ;D ;D fitili orhun ateşledi :D biz sadece outlet center evin rest.ta yemek yiyip toplantı yapacaktık. bi baktım 30 cm karın içindeyiz. ayağımda spor ayakkabı vardı Allahtan jeepte her zaman çizme hazır ;) planlı olsa mutlaka haber ederiz...

orhunsenocak' Alıntı:
Sevgili Umut kardeşim madem bu konuyu açtın bendeki resimleride ekleyim. Herkes otomatik vitesmiş hemen gazı aldığımız gibi doğru koyulduk aytepe yoluna.. Ve işte bendeki resimler ve videolar ...

orhun dostum herkeste gaz hazırdı ama fitili sen ateşledin :D :D :D

abi 24 saat açık telefonlarım 0533 968 01 31 0505 766 49 89
bu pazar için var mı acaba bi plan? varsa seve seve katılmak isterim..!!

orhun abi yapma ya 1 resim bana yetmiyo... daha fazla isterim! : D

helal olsun arkadaşlar hepinizi kutlarım off roadçı dediğin tabiki dağda yapar toplantıyı ..eski bir izmitli sayılırım kandirada dört yıl çalıştım..çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz.. yeni ofroad gezilerinizden yeni resimlerinizi bekliyoruz

orhun abi pardon ben görmedinm 1. sayfayı gördüm !!

pazar gezisi hakkında bi gelişme var mı abilerim...

Selamlar arkadaşlar bende bu tip gezi ve keşiflere meraklı bir İZMİT'li olarak sizleri tebrik ediyorum. Ben yeni üyeyim, fırsat buldukca sitedeki faaliyetleri takip ediyorum. Şirkette iş için kullandığımız FORD/RANGER aracımız var onunla hafta sonları dağ,tepe,dere,bayır geziyorum araçta opjinal donanımı hariç ek donanım yok gezi ve keşiflerinize katılmak isterim işyerimiz sanai sitesinde 316 blok 72 numaradadır sürekli çay bulunmaktadır herkese iyi akşamlar

almirsen' Alıntı:
pazar gezisi hakkında bi gelişme var mı abilerim...

henüz netleşen bir gezi yok... bişey olursa haber ederim...

kamil-KOCAELİ' Alıntı:
Selamlar arkadaşlar bende bu tip gezi ve keşiflere meraklı bir İZMİT'li olarak sizleri tebrik ediyorum. Ben yeni üyeyim, fırsat buldukca sitedeki faaliyetleri takip ediyorum. Şirkette iş için kullandığımız FORD/RANGER aracımız var onunla hafta sonları dağ,tepe,dere,bayır geziyorum araçta opjinal donanımı hariç ek donanım yok gezi ve keşiflerinize katılmak isterim işyerimiz sanai sitesinde 316 blok 72 numaradadır sürekli çay bulunmaktadır herkese iyi akşamlar

sizleri de aramızda görmek isteriz...

iyi akşamlar adem bey hoşbuldum.
iyi akşamlar önder bey sizinde çok hoş fotolarınız var diğer gezilerden takip ettim gezi duyurularını nasıl takip edebilim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,535
Kaydolan Son Üyemiz
oktufan

SON KONULAR

Geri