Arama sonuçlarınız

1. orhunsenocak

Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Cevat abinin rampaya girmesi ile kalmasıda bir oldu nerdeyse.Cevat abiye ve markaya olan saygımdan o videoları ve resimleri eklemeyecem.))) Şaka bir yana yeni aracın acemiliği ve aracında biraz ağır olmasından dolayı bizde fazla...

2. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Doğan Abi yi alkışlarla uğurladıktan sonra gözümüz yollarda Cevat abiyi bekliyoruz.
  3. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Arkamdan Doğan abi geldi. Yolun ortasındaki kanalda ezilince durmadan çıktı.

4. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) son 1 metre kala çıkamadım vurdum vinçi...
  5. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Tahoe Rampası...

6. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) İşte o meşhur rampa

7. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Yola çıkmamızla Çamur deryasına girmemiz bir oldu.Artık çizmeleri giyme zamanı gelmişti. ( Yola çıktıktan 10 dk.sonra )
  8. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Bir poz daha ... 5.7 V8 Vortec sesi dağları titretiyor...
  9. orhunsenocak

08.02.2009 Pazar günü Doğan abi ( Lada Niva ) Ben ( Lada niva ) ve Turbo Cevat Abimiz bu sefer yeni arabası Tahoe Sport ile Vurduk değirmendere'nin dağlarına.Yağmur hiç durmadı bütün gün.Adeta bardaktan boşanırcasına yağdı.Tabi yollar cacık kıvamına geldi.En büyük merakımız Cevat abinin yeni...

10. orhunsenocak

Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) Tek araç işi hep risk bir elin nesi var iki elin sesi var.Yıkamacı extra paraları yazıyor.Sonra toplu görüşecez birara diyor Umut kaptan.

11. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) Hafta içi kendi işimiz gereği içinde kullandığımız için kestirme işi biraz sıkıntı olabilir.Ama bende 2 adet jant bulup ona çavuş desenli traktör lastiğini takıp yedek yapacam.Böyle parkura giderken önlere taktıkmı iş...
  12. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) Evet en büyük hatayı tek araç çıkmakla yaptık.Neyseki ekip sağlamdı.

13. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) Doğru düz bir arazi.Bir ağaç kökü bulduk.Ben bu çamurda o da yerinden çıkar dedim ama bizi çıkardı.
  14. orhunsenocak

31 ocak Cumartesi günü gps üzerinden çalıştığım rotalarıda yanıma alıp daha önce İzmit ekibi ile çıkarma yaptığımız değirmendere parkurunda girilmemiş yolların keşfi için co pilotumuz Yetkin ve değerli dostumuz Atılay ile sabahın 08'inde düştük yollara. 2 - 3 gündür yağan yağmur yolları çamur...
  15. orhunsenocak

Satılık 2001 Niva (full+full)

Selamlar ... 2001 Model Niva mı Model yükseltmek niyeti ile satıyorum.Özellikleri aşağıda belirtiğim gibidir. 94.000 Km'de olup Tek noktadan enjeksiyonlu modelidir. - Araçda LPG mevcut olup gaz tankı ve tüm tesisatı sıfır olarak yenilenmiştir.LPG ruhsata işli olup 2010 Aralık'a kadar tüm...

16. orhunsenocak

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Bende bozuntuya vermedim ama Fatih patlatıyorduk yandan. Bahane ile senin çizikleride benim çürükleride kapatırdık. ;D http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4588.flv Bir video...
  17. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Videolara sıra geldi Photobucket bu akşam ızdırap ama yinede inat ettim onlarıda yüklüyorum şimdi ...
  18. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) ;D

19. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Resimler ve videolara devam edelim o zaman ... Umut Kardeşim sana özel bunlar ...
  20. orhunsenocak

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) Aytepe'ye varış ve çay molası ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri