Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhunsenocak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,313

orhunsenocak

SINIRLARIMIZ SINIRLARIN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR!
31 ocak Cumartesi günü gps üzerinden çalıştığım rotalarıda yanıma alıp daha önce İzmit ekibi ile çıkarma yaptığımız değirmendere parkurunda girilmemiş yolların keşfi için co pilotumuz Yetkin ve değerli dostumuz Atılay ile sabahın 08'inde düştük yollara.
2 - 3 gündür yağan yağmur yolları çamur deryasına dönüştürmüş ve toprağın kayması ile koca taşlar yolların ortasına inmişti.Daha yola çıkalı 5 dakika olmamıştı Co pilutumuz taşları toplamaya başlamıştı.
dere01.png

10 dakika sonra ilk çıktığımız rampa günün bayağı eğlenceli geçeceğini haber veriyordu.
dere02.png

dere03.png

dere04.png

http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4876.flv
dere06.png

Çay molası için durduğumuzda daha 15 dakika geçmişti ama çamur bugün bizi bayağı uğraştıracağa benziyordu.
dere05.png

dere06.png

dere07.png

dere08.png

Ve yaklaşık yarım saat sonra kar ve sis de başladı.
dere09.png

Ama hava tek kelimeyle muhteşem.
dere10.png

Burası değirmendere yi Halıdereye bağlayan dağ yolu.
Yağmur ve kar toprağı alıp götürmüş .
dere11.png

Öğlen Halıdere klasik kar üstünde Sucuk ekmek keyfi ile tamamlandı.
Biraz su geçişi ..
http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4885.flv
Dönüşe geçtiğimiz sırada Co plitumuz yetkin araba ile çamurda akrobasi yaparken arabayı tarlanın içine saplayıverdi.))
dere12.png

Bu çamuru unutmayacam.Adamın ayağından çizmesi çekiyor ))))
dere13.png

dere14.png

dere15.png

dere16.png

Ben inatla vincimi açalım derken o daha kazmaya devam ediyor.Kazıyoruz beraber kazdıkça kazdık.Ama hep çıkan çamur ve her seferinden biraz daha derine gittik )))
Tabi enerjimiz bitince vincimiz ile kendimizi çıkardık.Üzgünüm ama o vinçleme sahneleri yok.Çünkü heryerimiz çamur olduğundan elmize fotoraf makinamızı alamadık.Ama araba çamurdan çıkınca bu haldeydi.
dere17.png

dere18.png

dere19.png

Ve o bizi yutan tarla ...
dere20.png

dere21.png

Direksiyonumuz dolan çamurdan dolayı artık dönmediği için co pilotumuz kabasını alayım dedi )))
dere22.png

Akşam üstü saat 16'da turumuzu sonlandırdık.Doğru yıkamacıya.3 saat sürdü.aracın temizliği.Bu arada yıkamacımız bizden bıkmış ve mesleği bırakmayı düşünüyormuş.Yıkamacıdaki halimiz.
dere23.png

dere24.png

Sonuçta tam anlamıyla bir offroad günü idi.İzmit ekibine müjdeler olsun yeni harika yollar buldum.Son derece zorlu etaplar da var.Malesef o resimleri bir türlü aktaramadım ama deneyecem.Kalabalık bir ekiple çok iyi iş çıkar diye düşünüyorum.
Bu işler yanlız olmuyor.
Herkese selamlar ...
Bol çamurlu günler.

Etiketler

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

paylaşım için tşkller keyifle izledim

Battığınız alan düz bir araziye benziyor. İyi ki vinçlemek için ağaç bulmuşsunuz :smiley:

Doğru düz bir arazi.Bir ağaç kökü bulduk.Ben bu çamurda o da yerinden çıkar dedim ama bizi çıkardı.

güzel eğlenmişsiniz, üstelik gördüğüm kadarıyla tek araç, teşekkürler paylaşım için.

Çamurlu ve keyifli bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler...

Evet en büyük hatayı tek araç çıkmakla yaptık.Neyseki ekip sağlamdı.

güzel bir keşif olmuş paylaşımınız için teşekkürler

orhun kardeş güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler camura doymuşzunuz

Paylasın için teşekkürler keyifli bir gün olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri