İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,091

Etiketler

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Resimler ve videolara devam edelim o zaman ... Umut Kardeşim sana özel bunlar ...

;D

Videolara sıra geldi
Photobucket bu akşam ızdırap ama yinede inat ettim onlarıda yüklüyorum şimdi ...

orhun benim yanımdan geçerken bayağı kaydırmışsın aracı. mustafa bile tepkisini gizlememiş. az kalsın 2 kapıyı çizdirecekmişiz. ben kendimi iyi atmışım kenara, refleks işte yeni farkettim. hızlı gonzales...

Bende bozuntuya vermedim ama Fatih patlatıyorduk yandan. Bahane ile senin çizikleride benim çürükleride kapatırdık. ;D
http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4588.flv

Bir video daha ekleyelim bari ..
http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4578.flv

Yapın yapın toplantı yapın gezi yapında bizde gelelim izmit dağlarını sizle gezmek gibisi yok doğan abiden yeni rotalar bekliyoruz ::smiley: ::smiley: ::smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Şener yaptırdın mı frenleri eksozu lambaları vb. :smiley:

abi inanırmısın hiçbişeyi yaptırmadım frenler hala 3 tutar( ama duruyo ),egzost kamyon gibi hala ( geçen barajın orda bi gezindim vadi yankılanıyo ),ama şimdiki amacım bikaç geziye daha katılıp dökülecek neyini varsa dökmek ve iyi bir revizyona girmek. lakin Makina hala yürüyo işte bunun için cj seviyorum,yeterki motora benzin gelsin... ;D

abi çok güzel videolarda biraz daha uzun olsa ne iyi olurdu : )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR