Arama sonuçlarınız

1. Camperinna

Karavan Gölgede Solarpanel Günește

Fırsat buldukça forumdaki konuları okumaya çalışıyorum, diğer konulardan da takip ettiğim kadarıyla analizlerinizdeki yanılma payı oldukça düşük 🙂 Fiyat konusunda sonuna kadar haklısınız. Tam bir açmaz. Uzunca bir süre karar veremedim. Tüm alternatifleri tekrar tekrar gözden geçirdim. Açılır...

2. Camperinna

Araç içinde kalacak Murat bey, Güvenli yerlerde tabii ki araç dışında kullanmak verimlilik için hedefimiz, ama cam altı kullanımda güvenlik için araç içi tercih ediyorum.
  3. Camperinna

Hoşbulduk Davut bey, Çok teşekkürler 😊 Araç belirlerken, fiziksel yapı, aile bireyleri, araç kullanım alışkanlıkları, ehliyet sınıfı gibi etken ve sınırlamalar ile araç kiralayarak edindiğimiz tecrübeler üzerinden Hymer Yosemite veya Knaus BS 600 Lifetime dışında kişisel ihtiyaçlarımıza büyük...

4. Camperinna

Herkese Merhaba, Aracımız açılır tavan olduğu için, tavana doğrudan yapıştırma dışında zahmetsiz güneş paneli monte imkanımız yok sayılır, direk tavana yapıştırma ise tercih ettiğimiz bir yöntem değil, o yüzden çanta şeklinde olan bu ürünlerden Victron 75-15 Regulator ile satın aldım...
  5. Camperinna

Karavanda Sürekli Yaşam Üzerine

Mevcut yurt ve barınma sorunun tam ortasında Türkiye’de karavancılığın kurumsallaşabilmesi ve yaygınlaşabilmesi için müthiş bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Kira ve yurt ücretlerine bakınca, büyük şehirlerde bir öğrencinin 4 yıllık eğitim sürecinde hiç bir geri dönüşü olmadan harcayacağı...

6. Camperinna

Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkese tekrar merhaba, Karavan ve kamp meraklısı bir aile olarak bu platforma ulaşmaktan çok mutlu olduk. Son on yıldır Türkiye dışında son 3,5 yıldır da Almanya’da yaşıyoruz. Yeni yerler görmeyi ve gezmeyi çok seviyoruz. Bu amaçla yıllardır karavan sahibi olmayı hayal ettik. Hayalimiz olan...

7. Camperinna

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba, Uzun yolları, gezmeyi, keşfetmeyi severim. Son 10 yıldır yurt dışındayım. Motokaravanım var. Fotoğraf çekmeyi severim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri