Arama sonuçlarınız

1. D

Land cruiser GX80 4.2D & Grand Cherokee WJ 4.7 & Homemade 1.7 Buggy

Land cruiser GX80 4.2D & Grand Cherokee WJ 4.7 & Homemade 1.7 Buggy

2. D

Land Cruiser 80 GX 4.2D

Land Cruiser 80 GX 4.2D
  3. D

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 1996 zj 4"(inch) yükseltme ve 31" A/T lastikle 46lt. LPG ile ortalama (şehir içi ve şehirdışı) 250 km. yol yapıyorum. LPG litre fiyatı 2.05 TL. den alınca km. de 37 kr. LPG litre fiyatı 2.50 TL. den alınca km. de 46 kr . yakıyor. Uzun yolda 46 Lt. LPG ile sakin...

4. D

1998 Zj 5,2 İlk Motor Çalıştırmada Hemen Stop Ediyor

Ynt: 1998 Zj 5,2 İlk Motor Çalıştırmada Hemen Stop Ediyor Öncelikle geçmiş olsun. buji ve buji kabloları, distribitör kapağı ve tevzi makarasını değiştirdikten sonra benim araç (1996 zj 5.2) çalıştıktan sonra stop etmeye başladı ve bazen hareket halinde iken de stop ediyordu. çözümünü bulmak...
  5. D

Bi Çareeeeeeee

Ynt: Bi Çareeeeeeee Radyatörde su yok ikazını benim araç da veriyor. Arızaların kaynağı sensörlerden olabilir. yol bilgisayarını değiştirmenize gerek yok diye biliyorum...

6. D

Hatıra Ormanı

Ynt: Hatıra Ormanı Arkadaşlar merhaba, ben Niğde İli Ulukışla İlçesi Orman İşletme Şefi Bekir Demir. Sizlere hatıra ormanı konusunda uzun uzadıya bilgi verecek değilim, zaten internette yeterince bilgi var. Bildiğiniz üzere bizler mesleğimiz gereği ağaçlandırma çalışmaları yapmaktayız...

7. D

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar, Adım, Bekir Demir 1982 Adana Pozantı doğumluyum. Orman Mühendisiyim, Niğde Ulukışla Orman İşletme Şefiyim. 2006 yılında meleğe başlayınca otomatik olarak offroad'a da başlamış oldum. daha önce Lada nivam vardı ama şimdi nal sesleri dağları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri