Bende kullanıyorumya ondan herhalde. Hilux te konfor monfor yok ama arazi harika cheroke de konforda var arazide fakat işletme maliyeti çok fazla hemen hemen bütün arazi taşıtlarına binmiş ve ortalama sekiz yıldır bu işlerle uğraşan biri olarak benim şahsi fikirlerim bunlar.Bergin' Alıntı:Say'ın Mustafa E
Toyota'da konfor olmadığı genel kanaatini nasıl verdiniz ? Açıklar mısınız?
Cherokee Yakıt tüketimi konusunda yazmak istemezdim bunu ama nasıl tüm Toyota jaraçlar konforsuz nitelendirdiniz merak ettim?
Bende kullanıyorumya ondan herhalde. Hilux te konfor monfor yok ama arazi harika cheroke de konforda var arazide fakat işletme maliyeti çok fazla hemen hemen bütün arazi taşıtlarına binmiş ve ortalama sekiz yıldır bu işlerle uğraşan biri olarak benim şahsi fikirlerim bunlar.Bergin' Alıntı:Say'ın Mustafa E
Toyota'da konfor olmadığı genel kanaatini nasıl verdiniz ? Açıklar mısınız?
Cherokee Yakıt tüketimi konusunda yazmak istemezdim bunu ama nasıl tüm Toyota jaraçlar konforsuz nitelendirdiniz merak ettim?
Doğrudur.Şayet 1km gidince 0.60 kuruşluk mazot yakılıyorsa 10 km gidince 6 kuruşluk mazot yakılır,100 km gidince de 60 kuruşluk mazot yakmış oluruz.Mazotun litresi 4 lira olduğuna göre 60 kuruşluk mazot yaklaşık olarak 1 litre mazotun 1/6 olur yani 150 gr mazotla 100km gitmiş oluruz.Mustafa E' Alıntı:1 lirada 100 tane kuruş var.
bosphorus82' Alıntı:Herkese selamlar;
Kısa zaman önce 99 model 5.9 Dodge Durango sahibi oldum.
LPG ile şehir dışı km başına 45-50 kuruş , şehir içi km başına 60 kuruş civarı yakıyor.
90 tl'lik lpg ile şehir içi , şehir dışı ve 4x4 off road karışık 180 km gidebildim.
Bir daha ki denememde 70 tl 'lik lpg ile 140 km gittim.
Benzinde ise km de 80-90 kuruşlar minimum.
Şimdilik değerler böyle.Memnun gibiyim