Arama sonuçlarınız

1. ilkert

Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009)

Ynt: Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009) sizlere başarılar diliyorum..

2. ilkert

Ynt: Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009) Yok abi yanlış bir anlaşılma olduysa ben özür dilerim... Bende bir eksikliktir bu anlatmak istediğim düşünceyi anlatacak cümle kurmakta zorlanırım bazen .Ben bu macera dolu müthiş anılarınıza bir mesajla dahil olmak istedim. Sizin...
  3. ilkert

Ynt: Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009) merhaba paylaşımlarınız güzel ve heyecan verici teşekkürler bundan sonra gerekli donanımları edinmeden böyle gezilere çıkarken birdaha düşünün..

4. ilkert

Sivas İşhan Köyü Off-Road Gezisi (16 Şubat 2009)

Ynt: Sivas İşhan Köyü Off-Road Gezisi (16 Şubat 2009) paylaşımlarınız için teşekkürler mümkünse bol fotolu ve birazda videolu görüntüleri çogaltırsanız memnun oluruzz..
  5. ilkert

Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)

Ynt: Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009) evet abi sizin gibi bir ekibi allah herkese nasip etsin aldıgınız hayır dualarla cennetliksiniz

6. ilkert

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009) okan bey müthişsiniz onun içinde oksijen problemi olmuyormu

7. ilkert

Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (31 Temmuz 2007)

Ynt: Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (31 Temmuz 2007) abicim sizin hiç uykunuzdamı gelmez yahu gece gündüz daglardasınız hakikaten sizin kanınıza işlemiş bu offroad.ama nediyelim sonuna kadarda haklısınız hep böyle kalın.
  8. ilkert

Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008)

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) burası bursa herşey başaka bir güzel oluyor vallaha birde rota bursanın dağ ilçesi keles olunca macerada kaçınılmaz oluyor.keles pek ismini duyuramayan bi yer sizler böyle aktivitelerle kelesi duyurursanız çok iyi olur .bütün foto ve videolar...
  9. ilkert

Uludağ'ın Farklı Yüzü

Ynt: Uludağ'ın Farklı Yüzü müthiş yerler harika doğa manzaraları ve sizler çok mükemmelsiniz..

10. ilkert

Uludağ'ın Farklı Yüzü

Ynt: Uludağ'ın Farklı Yüzü çok çok mükemmel resimler harika yerler ve müthiş macera dolu saatler bende araba yok ama böyle maceraları doğayı doğadaki müthiş heycan dolu o anları seyretmeyi yaşamayı seviyorum...

11. ilkert

Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009) hayırlı ugurlu olsun güle güle bol maceralı çok zevkli kazasız belazsız kullanmak nasip olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri