Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,872

Etiketler
Ynt: Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009)

kokteknik' Alıntı:
dostlarım herkes konunun yarım kaldığını düşünüyor ama sorunsuz gidip geldiğimiz bir sürü gezi ve keşifimiz var RENKSİZ ama karla boğuşmak çamurda batmak araç arızası doğa ve iklim zorluğu geziye RENK katıyor anılarımız artıyor iyi hepimiz birer paletli araç alalım zevksiz zevksiz gezelim hatta gezmeyelim discovery yada national geograficte oturup seyredelim sadece GEZENBİLİR değil bence GEZEN-TECRÜBE eden BİLİR
çamur-kardan sorunsuz geçmek güzel ama batınca fikir üretmek denemek yardımlaşmak uğraşmak yorulmak kirlenmek off-road becerilerimizi göstermek daha zevkli değilmi yeni bir tartışma konusu olabilir.

burdan ne kadar fotoğraf koysan ne kadar bilgi versen doymayız yarım kaldığını düşünmemiz ondandır ;D ;D ;D helede gidemediğimiz bölgelerden(işallah gidilmedik yer bırakmayız) gelen bilgi akışı bizleri heyecanlandırır herzaman.tüm anadolu gezgin ve offroadcularının gezilerinin detaylı koordinatları ve gezi notların görmek istiyoruz burda kendi adıma 8)

kokteknik' Alıntı:
çamur-kardan sorunsuz geçmek güzel ama batınca fikir üretmek denemek yardımlaşmak uğraşmak yorulmak kirlenmek off-road becerilerimizi göstermek daha zevkli değilmi yeni bir tartışma konusu olabilir.

kokteknik kardeşim önce geçmiş olsun geç de olsa eve dönebilmeniz sevindiric

yukarıda belirttiğin gibi offroadın kökü esası da budur zaten , ama gerekli önlemleri aldıktan sonra ;

paylaşım için teşekkürler :smiley:

eeg52' Alıntı:
kokteknik kardeşim önce geçmiş olsun geç de olsa eve dönebilmeniz sevindiric

yukarıda belirttiğin gibi offroadın kökü esası da budur zaten , ama gerekli önlemleri aldıktan sonra ;

paylaşım için teşekkürler :smiley:
katılım için teşekürler elbetteki ekipman ve önlem en en önemlisi

Güzel bir gezi ve iyibir tecrube olmuş.ayrıca geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.
(BİR MUSİBET BİN NASİHAT'TEN İYİDİR) :smiley:

merhaba paylaşımlarınız güzel ve heyecan verici teşekkürler bundan sonra gerekli donanımları edinmeden böyle gezilere çıkarken birdaha düşünün..

Yok abi yanlış bir anlaşılma olduysa ben özür dilerim... Bende bir eksikliktir bu anlatmak istediğim düşünceyi anlatacak cümle kurmakta zorlanırım bazen .Ben bu macera dolu müthiş anılarınıza bir mesajla dahil olmak istedim. Sizin macera dolu gezilerinizi ve bunlarla ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum .

Gardaşlar tepesini çıkmak zordur o karda kışta. Asıl zor olan tarafı o yokuşu çıktıktan sonra tipi var ise bundan sonrası. Yüksek olduğu için karın yolu kapatması ile ulaşıma kapanması. Fakat bizim sivasta her ilke bir imza atılır. Sağolsun bizim sivas grubu bunada bir ilk atmışlar. 25, 30 cm'lik yolu tipide aşmışlar ise söylenecek söze gerek yok diyorum. 2010 rotanız belli mi bu sefer nereyi düşünüyorsunuz. ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR