Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,960
Ynt: Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)

bravo takdire şayan harika bir yardımlaşma gerçekten tebrikler ayrıca can kaybı olmamasıda ayrıca sevindirici

Etiketler

tebrikler...soyleyecek bırsey bulamıyorum,ellerınıze saglık :smiley:

tebrikler ..yaralılara geçmiş olsun

Gerçekten tüm emeği geçenleri tebrik etmek isterim. gezenbilir olarak her bölge için afetlerde arama kurtarma işlerinde görev alacak gönüllü ekiplerin olması (AKUT)gibi organize edilebilirse çok şık olur düşüncesindeyim.

Mustafa kardeşimede ayrıca teşekkür ve selamlarımı yolluyorum.hoca oralardamıydı göremedim de,hocanın bu işte takviyesi oldumu acaba sevgiler.:smiley:

ben bu görüntüleri ilk defa izledim. ancak fırsatım oldu. bizlere yakışır... bu arada benim ön yaylar bu operasyon sonrasında 1" kapandı. hacı muratı aşağıdan yukarı doğru çekerken aracın önü yere kapandığından heralde... görüntülerde bile var. aracı çekerken ön lastik çamurluk üstüne ve tampona dayanmış vaziyette... olsun deneyim iyi birşeydir. kurtarma anında yapılacak uygulamalar hakkında tecrübe ve deneyim kazanmış olduk. ekip olarak çalışmamız takdire şayendir...sakin ve koordineli...

aynen fatih abi ;)

ben mustafa abi nin o kalabalığı dağıtması ve susturmasına takıldım. yemin ederim polsi olsa olayı öyle yönetemzdi.

birde murattan duman çıktığında olay yerindekiler " eyvah yangın" dediklerinde mustafa abi " sakin olun o da biz de var " deyip gönüllü itfaiyeci umutta seslenişi bitirdi beni :D

Öncelikle İstanbuldan sevgiler...
Yaklaşık bir senedir gezenbilir grubu ( Ailesi ) içindeyim ve çok çok degerli insanlar tanıdım. Sizinle ve bu operasyonda yer alan arkadaşlarla tanışmasak bile fotograflar herşeyi anlatıyor. insanlara deger vermek , onları dikkate almak ve en önemlisi zor durumda olan insanlara yardımcı olmak..Tebrik ve taktir etmek hakikatten yeterli olmaz diye düşünüyor..
Allahtan; sizin gibi degerli insaları toplumumuzdan eksik etmemesini diliyorum
Saygı ve Sevgilerimle

gezmen' Alıntı:
"Hacı Murat"ın sahibi, ne şanslı birisiymiş... "parayla pulla" bulunmaz böyle bir ekip. Kutlarım sizleri...

Cavid Sezen

Aynen.

Gezenbilir her derde devadır.

Tebrikler arkadaşlar.

evet abi sizin gibi bir ekibi allah herkese nasip etsin aldıgınız hayır dualarla cennetliksiniz

gezen bilir ekibine teşekkürler.inanın planlansa böyle bir kurtarma işi olamazdı.murat 124 sahiplerinede geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR